Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Pitaya 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala.Tudíž, když jsme si to pustila, byla jsem mile překvapená. Děj svižně ubíhal a já se docela dobře pobavila. Jasně, ten kdo od toho čekal dopodrobna propracovanou detektivku/drama tak ho to samozřejmě zklamalo, ale i tak si myslím, že odpad tomu nepatří. 4 hvězdy a klidně bych si to pustila znova. ()

Shaij odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupá, tuctová a stoprocentně předvídatelná rádoby detektivně/romantická zápletka, neuvěřitelně nudný a nesmyslný děj, naprosto nesympatické nejen hlavní, ale téměř všechny postavy, "milionové dialogy" a do nebe vojajicí blbost čišela z obrazovky celých 97 minut... bez přestávky. Jediný moment, kdy jsem souhlasně a spokojeně vytáhla obočí nastal pouze ve chvíli, kdy Hillary/Tanze zalomila rukama a označila se za krávu... Málokdy jsem si tak stoprocentě jistá, když zatrhávám kolonku ODPAD! ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dvě sestřičky mají všechno, paří na mejdanech, chodí na večírky, užívají si života,ale pak příjde průšvih. Jejich nádherný a bezstarostný život se jim zhroutí jako domeček z karet. Holky musí začít pěkně od píky. Z namyšlených princezen se stanou normální a obyčejné holky. Typická americká komedie. Taková blbůstka, když už jste všechno viděli a nic vás nemůže překvapit. Nemám nic proti obsazování vlastní rodiny do filmů, někdy je to super, ale dvě Duffové na jednom písečku, to je trochu moc. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si pri prochazeni snimku s Hilary Duff nechaval az temer na konec. Necekal jsem od nej mnoho, myslel sem si ze to bude jen nejaka blbina o dvou namyslechych kozach. Omyl !! Mile prekvapil. Sestry Marchetovi, ktere sestry Duffovi hraji nejsou az tak prastene postavy a film mel celkem dobry spad a netradicni zapletku. ()

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

nuda..nuda..dvě fifleny o všechno přijdou..když sem se rozhodla, že se na to podívám, čekala jsem,že ve filmu bude víc scén, kdy hlavní hrdinky uklízí a dělaj věci co normální lidi...čekala jsem nějaké vtipné situace a ono nic.:( jen mi vysvětlete jaktože, když o vše přišly a peníze neměly, jaktože si sehnaly tolik luxusního oblečení a bot?? Hmm? Byla to blbost ja mraky..některé filmy tohoto typu se mi i přes svou blbost líbí a ráda se na ně znova kouknu, ale toto?? ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • První film, kde spolu hrají sestry Hilary Duff a Haylie Duff. (HappySmile)
  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)

Reklama

Reklama