Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příjemné, příjemné a do třetice opět příjemné. Vypůjčení solária z Démonů dvojek působí příjemně. Oproti prvním dvěma dílům méně tradiční místo hlavní havárie, ale možná o to zajímavější. Každý nadává na neustálá pokračování horrorvých sérií, ale já se rád podívám na všechny nezvratné osudy a jestli vznikne čtvrtý nebo pátý díl, se stejnou myšlenkou, ale zase jinými úmrtími, budu rád a křičet na špínu hollywoodu rozhodně nebudu. James Wong už nerežíruje tak zručně jako v prvním díle, ale je to pravděpodobně způsobeno i herci, scénářem a rozpočtem. Přestože jde o třetí díl, rozpočet nebyl nijak vysoký (32 milionu, cože je asi o 9 milionů více než v případě prvního dílu) a určitě se vyplatil. Cesta zvyšování rozpočtů není cestou do budoucnosti, ale do minulosti(ať žije Kleopatra, třeba se brzo objeví někdo podobný kdo způsobí konečně lobotomii majitelům studií). ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Séria Final Destination je mi veľmi sympatická a na trojku som sa tešil, lenže na konci filmu som bol docela sklamaný, pretože rozhodne ide o najslabšiu časť série. Všetko začína scénou na horskej dráhe a rovno môžete zabudnúť na niečo tak úžasné ako reťazová havária v dvojke v ktorej ste si mohli vychutnať každú smrť. Film nakoniec zachraňuje pár skvelých momentov ako napríklad smrť dvoch hot chicks s fajne poprsím, ktoré by bolo škoda neukázať a čo ma prekvapilo je celkové množstvo gore na to, že ide o film určený hlavne pre teenegerov. No ale celé je to zase to isté a človeka to prestane baviť hlavne keď to už nie je taká zábava ako minule, navyše vás čaká ešte viac kecov, ktorým aj tak nerozumiem. ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najslabšia zo všetkých troch častí. Zlí herci, zlý scenár. Krvavé scény smrti sú síce celkom zaujímavé, ale niektoré z nich pôsobia trapne (niekedy neprehľadne) a aj keby nie, tak to nestačí. Škoda, začiatok na horskej dráhe vyzeral dosť sľubne, ale to, čo nasledovalo potom už skoro nestojí za reč... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Větší blbost se vidí málokdy. I předchozí díly byly špatné, ale tak nějak jsem si myslel, že třeba změna režiséra prospěje a film půjde jiným směrem. Bohužel ne. Je možné, že tenhle "horor" vůbec někoho vystraší? Já vím, že ten morbidní humor je tam asi záměrně, ale proč pojmout docela zajímavý námět na půl vážně a na půl vtipně, když nefunguje ani jedno? Mohl by to být dobrý horor, jenže to by ty vraždy musely být natočeny alespoň trochu méně trapně. Vždyť jsou naprosto absurdní. To už bych se v tomto případě rozhodl opravdu pro komedii. Ale co, já jsem se smál i tak. Krom toho kvalita režie, hereckých výkonů, efektů (haha) a míra uvěřitelnosti je naprosto na bodu mrazu, takže tak. Jsem zvědavý, čím mě zas pobaví čtyřka... :) Každopádně jako "teen horor" naprosto mimo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

o poznání slabší než první dva kousky smrti.hlavně díky hrozně nesympatickým hercům a celkem nezajímavým smrtím.příběh nezvratného osudu se vlastně nikam nepohne,nepřinese nic nového,jen si jede tu svoji vyšlapanou cestičku.celkem nudné smrti zachrání konec,kdy vlastně poslední dva zásahy jsou to nejlepší z celého filmu,jak tu vietnamku propíchne ta vlajka to bylo boží a to rozplácnutí stožárem sakra vtipné!.-)i konec v metru kdy všichni konečně chcípnou,potěší:-)akorát teda už nikdy nepudu na pouť.nejen že sem stejně vždycky tak vožralej,že mi je z toho akorát blbě,ale nerad bych třeba někdy zapoměl zacvaknout rám u kladiva:-DDD ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)
  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)
  • Film stál 25 milionů amerických dolarů a už během prvního víkendu (10. – 12. 2. 2006) vydělal 19,1 milionů. Celkové tržby se v amerických kinech vyšplhaly na 54 milionů a celosvětově na 118 milionů. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama