Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ellis vyklidil režisérskou židli, vrátil se Wong a po pravdě to moc skvěle nedopadlo. Oproti dvojce docela propad. Úvodní nehoda nejslabší z celé série. Některý smrťáky jsou sice fajn (hlavně ty dvě dyliny v solárku, takhle bych fakt chcípnout nechtěl) ale celkově to působí takovým rutinním dojmem ve stylu pojďme je všechny zabít ať už to máme z krku. Chybí tu ta tvůrčí radost a nadšení který z druhýho dílu doslova sálali. Ten slušnej konec z pěknou havárkou metra to zachránil a nakonec vysloužil filmu třetí hvězdu, ale jinak nic moc.50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka už nekupí tolik nápaditosti, jako předchozí díly, a ačkoliv se k sérii vrátil režisér jedničky James Wong, samotné téma už začíná zavánět obehraností. Ovšem úvod s horskou dráhou nemá chybu a film celkově udrží kvalitu předchozích dvou dílů, ale ta lehkost se trochu postupně vytrácí. Jednotlivé smrti jsou nápadité, ale i zde už se dostavuje únava, ale konec v metru stojí za to. Stále je to ještě pořád kvalitní hororová série, ale už nic nového se v ní už určitě nedá vymyslet. 70% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu zklamaný. První díl Nezvratného osudu totiž patří mezi mé nejoblíbenější vyvražďovačky a na dvojku se taky vždycky rád podívám. A na tento díl jsem se i docela těšil, protože se na místo režiséra vrátil tvůrce jedničky, James Wong. Jaké bylo ovšem mé zklamání, když všechno co od něj v jedničce působilo originálně a svěže, tady působí nudně. Hlavní hrdinka není tak sympatická jako hlavní hrdinové z předchozích dílů a ani jednotlivá úmrtí již nejsou tak rafinovaná (až na pár vyjímek). Úvodní scéna na horské dráze taky nedosahuje takových kvalit jako ty z předchozích dílů. Jediné co tento snímek drží ve vodách (bohužel) průměru je dosti podařená poslední 20minutovka a poměrně krátká stopáž díky níž to celé rychle uteče. Doufám, že tímto dílem již tato série skončí, protože nechci aby si má oblíbená hororová série stačila udělat ještě více ostudy. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li chtiví zábavy, vyslyšte své obavy. * Horskou dráhu sjet jste chtěli? Smrtku máte za prdelí. * Obechcat teď chcete smrt? Vystoupit je platné prd. * Jak vás má Zubatá v notýsku, chytnete kosou po pysku. * Klidně si dejte lehárko, vzplane i s vámi solárko. * Nebo si prchejte jak chcete, stejně nakonec chcípnete! * Originál ten film není, jenom času zabíjení. * Ač mám blbou náladu, neskončí to v odpadu. * Nenadchlo ani neurazilo, tohle Wongovo zkopčené dílo. * Pokud jedničku neznáte, možná procenta přidáte. 50% ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najslabšia zo všetkých troch častí. Zlí herci, zlý scenár. Krvavé scény smrti sú síce celkom zaujímavé, ale niektoré z nich pôsobia trapne (niekedy neprehľadne) a aj keby nie, tak to nestačí. Škoda, začiatok na horskej dráhe vyzeral dosť sľubne, ale to, čo nasledovalo potom už skoro nestojí za reč... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama