Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chýri o katastrofe som začul skoro, takže sa mi celkom darilo vyhýbať sa mu. Nakoniec som na to náhodou natrafil v TV, tak som skúsil a chýri musím potvrdiť. Strašne predvídateľné a strašne nudné. Obyčajné nudné kopírovanie dobrého nápadu, bez akejkoľvek iskry. Od polovice filmu som si prial, aby to čím skôr skončilo a dopozeral som to so sebazapretím. Nepochybujem, že svojich fanúšikov si aj toto pokračovanie nájde. 40% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Větší blbost se vidí málokdy. I předchozí díly byly špatné, ale tak nějak jsem si myslel, že třeba změna režiséra prospěje a film půjde jiným směrem. Bohužel ne. Je možné, že tenhle "horor" vůbec někoho vystraší? Já vím, že ten morbidní humor je tam asi záměrně, ale proč pojmout docela zajímavý námět na půl vážně a na půl vtipně, když nefunguje ani jedno? Mohl by to být dobrý horor, jenže to by ty vraždy musely být natočeny alespoň trochu méně trapně. Vždyť jsou naprosto absurdní. To už bych se v tomto případě rozhodl opravdu pro komedii. Ale co, já jsem se smál i tak. Krom toho kvalita režie, hereckých výkonů, efektů (haha) a míra uvěřitelnosti je naprosto na bodu mrazu, takže tak. Jsem zvědavý, čím mě zas pobaví čtyřka... :) Každopádně jako "teen horor" naprosto mimo. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Myslím, že můžu bez nadsázky pasovat Nezvratný osud, ať se jedná o kterýkoliv díl za jistotu, že Vám to na hodinku a půl zatají dech. U trojky sice malinko déle, jelikož už prakticky čekáte a hledáte smrt v každém záběru, ale tvůrcům stále nedochází nápady a ty jsou vždy více či méně originální. Herci sympatičtí, smrti mrazivé bez zbytečných prodlužování. Takže znovu nám ukázal Nezvratný osud, že je jedno jaké má za sebou číslo, jelikož zatím je vždy dobré. Tak na tři a půl (( :: ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

A nedají si říct a nedají. Budou vydělávat další a další prachy na zbytečných komerčních slátáninách a budou. Kdo dokáže odpovědět na otázku - kolik ještě bude nezvratných osudů? Toto nekonečné natahování hororových filmů, které zazářily většinou pouze svým prvním dílem, je už značně otravné. Ale komu to dá nevidět po čtvrté a po páté úplně to samé jen v jiném obalu? Nezvratný osud 2 + hromadná nehoda na dálnici = Nezvratný osud 3 + nehoda na horské dráze!!! Je to opět to samé, ale stejně mi to nedá, abych za X let zhléhnul i další kopie Nezvratného osudu. Kdoví jak dlouho budou scénaristi vymýšlet čím dál tím více debilnější úmrtí. Nehoda není náhoda... 45% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

“There is someone walking behind you, turn around, look at me ..“ V podstate celý film udržuje nad vodou hlavná, nesmierne sympatická dvojka. Kamerové záťahy s radosťou skúmajú brucho a zadok M.E. Winstead, čo nie je pre chlapské oko žiadna škoda, ale o to tu vlastne nejde, no nie? Z Final Destination 3 necítiť skoro žiaden strach, ale naopak môžme pozorovať dej plný “pikantných” smrtí. Objektívne by som mal hodnotit 3*, no so sklonenou hlavou priznávam, že som sa bavil. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama