Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipná televizní hříčka, která k možnostem zneužití technologií, přidává i rýpnutí do vlastních řad. Kdyby to někdo bral velmi vážně, mohl by to považovat skoro jako výsměch streamáků směrem ke všem, kteří automaticky odsouhlasí vše nad tlačítkem souhlasím, přijímám. Cituji veskvělou Salmu kurva Hayek...odstavec osm ať si vylíže prdel!...já tyhle sračky nečtu, jsem dyslektická nadaná herečka s pochybnou angličtinou....co uděláte, aby to zmizelo ze všech počítačů světa?! Její výstup u právníka byl geniální. A zbytek taky. Tvůrci se utrhli ze řetězu a moc, moc mě pobavili. K velké spokojenosti by to stačilo i bez toho překvápka v závěru, které některým divákům zamotalo hlavu, ale vlastně bylo přesně v duchu Black Mirror. 4 a čtvrt *  Když ale vidím to nízké hodnocení, zaokrouhlím nahoru. ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joan is Awful tuhle sérii rozjel bezchybně a je to za mě jedno z těch top nejaktuálnějších témat Black Mirror. Děsivá, bohužel už brzy, realita deepfaků, ať už nás nebo celebrit a nezpomalující a nebezpečná pokročilost AI, která vám bude vytvářet content na míru, čehož bychom se fakt měli obávat, protože i když se to zatím nezdá, tak k tomu pomalu ale jistě spějeme. Pozor by člověk tedy měl především dávat, komu a jakým stránkám povoluje nakládat s jeho daty a údaji, jako to bylo krásně vidět tady se Salmou Hayek a jejím právníkem. Skvělý výkony všech herců a i komická stránka dost potěšila. Hlavní myšlenka té show Joan is Awful mi strašně připomíná ty facebook války před 10 lety, kdy někdo o někom postnul nějakej drb a už to jelo samo :D ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Black Mirror se vrací po setsakra dlouhé pauze a rovnou naštěstí s dílem, co by mohl konkurovat kdysi fakticky vyšperkovaným začátkům. To, že tu visí takhle nízká čísla, absolutně ignoruju, spousta uživatelů CSFD jsou občas fakt burani. Zdejší meta satira Netflixu na sebe sama tu už měla být mnohem dřív, tohle se fakt povedlo. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět určitě zajímavý, ale v případné realizaci bych problémů našel nespočet, což by dle myšlenky Black Mirror být nemělo. Jednání Joan je pochopitelné a působí reálně. Závěrečný zvrat byl dle mého naprosto zbytečný a vůbec do příběhu nic nepřidal. Americký konec musím být, ale s realitou má opět pramálo společného. Parodie na vlastní službu je úsměvná. ()

fhe_verdict 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutny uvod novej serie. Prva hviezda je za to ze v seriali ktory je dystopicky a predstavuje hrozy buducho sveta su vsetky vztahy farebne a LGBTI. Nemyslim, ze to tvorcovia zamyslali, ale je to caro nechceneho a hrozna predstava. Druha hviezda je za Michaela Ceru. K pribehu. Ten ma sice zaujimavy namet, ale vnutorna logika mu absolutne chyba. Napad, ze ak bez precitania odkliknes suhlas s pouzivanim telefonu tak to moze mat vazne neziadane nasledky je zaujimavy. Avsak ak by sa to aj hocikedy v buducnosti stalo tak by v ziadnom pripade nemohol viest k nasmu pribehu. Inak povedane je to fantasy pribeh, kde sa moze udiat hocico, ale nie je to dystopicky serial z buducnosti, ktory by sa raz stat mohol. V prvych seriach Black Mirror boli pribehy domyslene a teda by sa pri splneni vstupnych predpokladov mohli odohrat. V tomto pribehu by stacilo, aby sa zena, ktora hlada riesenie z bezvychodiskovej situacie, ze jej telefon posuva zivot televiznej spolocnosti na sfilmovanie jednoducho zbavila svojho telefonu. A zrazu sa cely pribeh zosype. A ci by ju to napadlo? Nuz aj ked budu ludia v buducnosti sprostejsi ako dnes tak az taky sprosti nebudu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Joan (Lolly Adefope) vejde do baru, můžeme slyšet píseň „Anyone Who Knows What Love Is“ od Irmy Thomas. (thestrycekfido)
  • Název titulu „Junipero Dreaming“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu San Junipero (2016). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama