Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

trickmaster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl perfektní! Pointa tohoto dílu spočívala především s nevyřešenými problémy s matkou. Ty ho nakonec dohnaly do ústraní a vesměs se veškeré nevyřešené problémy hromadící se v hlubinách duše týkaly právě vztahu s matkou. Ta ho nakonec také sama zabila. Tím, že hlavní hrdina nezvedl telefon matce hned a rozhovor s ní stále odkládal. Díky tomu se dostal až na hranici svých psychických sil a proto mu matka pořád a stále volala. Stačilo zvednout ten blbej telefon, možná by potom mohl žít, protože by se spojení třeba ani nepřerušilo, pokud by mu matka již nemusela znovu volat. Pointa tedy? Vždy zvedněte telefon své mamince 😁 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako hororovému fanouškovi je mi moc líto, že zrovna tu nejhororovější epizodu nové série musím ohodnotit jako tu nejslabší z této šestidílné várky. Nápad je to fajn, tak trochu Inception, kde místo snů je virtuální realita ... atmosféra taky dobrá ... vypointované to je taky hezky a vlastně i příjemně černohumorně ... ale tyjo, proč musel být hlavní postavou tak nesnesitelný člověk? Tím svým afektovaně hysterickým konáním uvnitř hry mi vytrvale ničil dojem z jinak povedeného díla. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál námětu je obrovský, ale má to dvě zásadní vady. 1.Největší lidské strachy prostě nejsou divácky atraktivní, protože jde spíše o záležitosti duševního rázu narozdíl od všemožných fóbií, her imaginace atd které viditelně vibrují na povrchu. 2. Hlavní postava je nezvládnutá. Těžko říct jestli za to může režijní vedení nebo schopnosti herce, ale je to rušivé a protivné. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle jsem měl pocit, že jednotlivé části fungovaly velmi dobře - hororový dům na základě vlastních obav, problémy ve vztahu s matkou, jednotlivé postavy, prolínání vrstev v rámci testované hry, kdy člověk nikdy nevěděl jistě, zda se už jedná o skutečnost nebo ne....ale když se všechny tyhle části složily dohromady, tak na maximální zážitek to úplně nestačilo..možná za to mohlo to, že se hlavní postava chovala naprosto nehráčsky nebo něco jiného, co aktuálně nedokážu popsat....85% ()

Jilda15 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl libovka. Představ si neuronovou síť, která se dokáže naučit tvoje nejtemnější strachy, implantovanou přímo do mozku (vůbec, ty Black Mirrory si vychutnávají průzkum morální špinavosti technologie, nebezpečí ztracení se ve svojí hlavě (epizoda USS Calister to vyobrazila krásně) a problematiku VR/AR. Jeden z mála seriálů, který dobře rozumí IT hrozbám budoucnosti). Jakmile se tahle neuronka naučí tvoje nejhlubší strachy, manifestuje je do tvojí reality. Ale neboj, jde jenom o AR/VR hru... až na to, že nemá otestované všechny use-casy a opravené všechny bugy. Nečekaně hororová epizoda, ze které mrazí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • Veľkolepé sídlo, kde sa nachádza herná spoločnosť, je Englefield House v Berkshire v Anglicku. Tá istá pozostalosť je použitá v niekoľkých ďalších filmoch a televíznych seriáloch, ako napríklad X-Men: Prvá trieda (2011). (Arsenal83)
  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)

Reklama

Reklama