Reklama

Reklama

Je rok 1987 a nesmělá mladá žena se v přímořském městě setkává s dívkou, která se umí bavit. Vzniká mezi nimi pouto, které jako by neomezovaly zákony času a prostoru. (Netflix)

Recenze (148)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět smrt, truchlení, zálohování. LGBT friendly :) Mám tendenci se virtuálního života zastávat, protože nejsem pozitivista. Svým způsobem není nic samo o sobě, vše je jen virtuální. Jediné, co je opravdové, jsou naše pocity. A je jedno, na základě čeho je zažíváme, ke komu je cítíme. Kde končí člověk? Na konci svého prstu? Tam, kam dohlédne jeho zrak? Tam, kam dolétne jeho myšlenka? ()

poppy75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

z tretej serie som bola mierne sklamana-potom prislo toto...spociatku nechapacka-ale absolutny zaver bol uuuuzasny...vacsinu zivota si myslim,ze sme tu preto,aby sme zbierali spomienky, vyberali si zo sveta to dobre,a z tych malych dielov vystavali svoj vlastny svet po smrti...a tu nam niekto tento raj ponukol...ale-tiez vas vydesil ten trojuholnik s ocami uplne v zavere,ktory sa hrozivo objavil?sice nam stroje nechaju vedomie stale ,,zit"-je to vsak diablova pasca,tento raj?... ()

Reklama

Teri123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem byla neskutečně zvědavá, co přijde a čekala úplnou pecku. Bohužel ta se nedostavila a já od půlky začala být dost zklamaná. Po zhlédnutí epizody jsem to vůbec nechápala, až pak mi to později všechno došlo. Nápad je to skvělý a herecky to nebylo špatné, jenom jsem se při sledování většinou nudila a chtěla aby byl konec. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Život je krásny tým, že raz skončí. Čo keby ste však mali možnosť ako to obísť, viac nepoviem lebo by som prezradil základnú pointu. Koniec sa mi veľmi nepáčil, vzhľadom k príbehu by som si to predstavoval inak. SPOILER: Takže 49 ročný vzťah, dcéra a namiesto šance vidieť ich znova, si vybrala nezbedné dobrodružstvo so svojou lesbickou kamoškou... Manžel sa musel hrobe obracať. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý námet s otrasnými postavami, ktoré mi nesadli. Pravdepodobne kvôli hereckému obsadeniu. Jak Gugu tak hlavne toho babochlapa Mackenzieho vôbec nemusím. Ich príbeh mimo virtuálneho sveta, kde ich hrali iné herečky na mňa fungoval oveľa lepšie. Rád by som si pozrel tento námet v celovečernom pojatí a so sympatickejším hereckým obsadením. 5/10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (15)

  • Každá skladba prehraná v epizóde nejako súvisí s dejom. (Arsenal83)
  • Jeden z nápadů byl, že Kelly (Gugu Mbatha-Raw) navštíví školku v San Juniperu plnou mrtvých dětí, avšak nápad neprošel, jelikož byl na příběh až příliš smutný. (griph)

Reklama

Reklama