Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi veľmi silná časť, ktorá to hrala v podstate na dve strany, dva príbehy, ktoré sa rozdeľovali na ďalšie menšie. Nechcel by som byť na strane ani jednej z hlavných postáv, pretože ich "konce" teda boli hrôza. Osud jedného sa dal odhadnúť po pár minútach, ale osud toho druhého určite nie a cesty k obom koncom už vonkoncom nie. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně dosud nejvydařenější epizoda a nejen kvůli skvělému Jonu Hammovi, ale díky výborným kratším povídkám, které dohromady poskládali opravdu dobrou příběhovou mozaiku, která Vás donutí soucítit se zdejšími postavy. Každá malá epizodka by se mohla zpracovat do jedné běžné epizody, ale je vidět, že tvůrcům nápady nedochází a tak nám tu představí rovnou tří různé příběhy, které pojí závěrečná pointa. I přes delší stopáž tento speciál uteče stejně rychle jako křesťanský fanatik ze sex shopu. To jsem sice nikdy neviděl, ale pochybuji, že by se loudal. 90% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beethowenova deviata, Zločin a trest a zamyslenie sa nad tým, akým smerom sa môžu vyvíjať technológie opäť potvrdilo, že Black Mirror nastavuje spoločnosti zrkadlo, ktoré je naozaj čierne. Opäť výnimočná epizóda, tentokrát aj s výbornými hereckými výkonmi dvojice hlavných protagonistov. A správa z rádia počas záverečných titulkov, ktorú niekto dokonca nepokladal za potrebnú otitulkovať celému príbehu nasadila kráľovskú korunu. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční speciál, který ale neodbíhá od stylu Black Mirror, ale právě naopak, ukazuje ho v jeho plné kráse. Tato epizoda má dost podobných záchytných bodů s poslední epizodou minulé série. Podobný styl futurismu, skvěle vystavěný příběh jednotlivce (v tomto případě spíše dvojice), podobnou premisu, zvrat a vyvrcholení, spíše ukázka toho, jaká by společnost mohla být, než jaká ve skutečnosti je (zase s určitým počtem bodů, které sedí i na nás) a několik dalších. Ale i přes podobný základ je to jiné a z mého pohledu i lepší kus práce, který mě strhl ještě více, než ten minulý, hlavně díky ještě fantastičtějším hereckým výkonům (Jon Hamm!). Nejlepší epizoda druhé řady. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci sa jedná o dva rozdielne príbehy spojené v jednom, sú rozprávačsky podané bezchybne. Pre mňa najlepší diel druhej série. Má to v sebe znova akúsi zžieravú naliehavosť. Ukazuje to ľudí vo veľmi nedobrých farbách a zároveň to pôsobí veľmi atraktívne. Hamm a Spall vo svojich postavičkách bezchybný. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Zhruba v polovině epizody, kdy Matt (Jon Hamm) jí opečený toast, si z něj v jednom záběru ukousne, ale v dalším záběru je toast celý a poté je zase nakouslý. (gavosh)

Reklama

Reklama