Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Overprotecting parents dostáva nový zmysel. Technológia, ktorá by mala svoje plusy ale obrovské mínusy. Reálne si viem predstaviť referendum kde by sa hlasovalo o prijatí tohto zariadenia. Bohužiaľ tvorcovia sa nezamýšľali vo väčšom, a tak tu mám minimalistický pohľad na problematiku, ktorý je jasný ako bude plynúť. Je to fajn, ale... ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super námět, jak rodiče chtějí své děti na každém kroku kontrolovat, určovat co smí vidět a nevidět, prostě až moc přehnaná rodičovská starostlivost. Tady vyobrazeno pomocí jedné tech.vychytávky. Příběh nijak moc nepřekvapil, prostě jsem tušil, že musí přijít to a to, jen jsem čekal kdy. Rozhodně bych to pustil všem bláznivým matkám, ať se vzpamatujou..7/10 ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy diel, ktory sa tyka prehnanej starostlivosti o dieta. Od odkrytia hlavnej myslienky to vsak uz nema cim prekvapit, takze z mojej strany mierne sklamanie. Zaver bol presne taky ako som predpokladal, takze dnes to na plny pocet nie je. Skoda tej priamociarosti, chcelo to nejaky lepsi zvratik. Tento diel by som bral ako skolenie pre sucasne matky. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidně zrealizovaný námět o přehnané mateřské starostlivosti. Jakmile ale divák zjistí, s jakou technologickou vychytávkou bude mít v této epizodě co dočinění, tak už ho až do konce v ničem moc nepřekvapí. Zkrátka to tak nějak doplyne k tomu, k čemu to zhruba doplynout muselo. Režijně spíše nevýrazné a k hlavním postavám si nejde vytvořit silnější pouto. Sice je tak nějak chápete, ale obě jsou dost nesympatické. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láska + přecitlivělá starostlivost = iParenting_1984 2.0 aneb když výchovu nahrazuje kontrola. Nesporně jedna z nejobyčejnějších epizod (navíc je jasné nejen k čemu to směřuje, ale i kudy se to tam dostane), ovšem právě ona "všednodenní obyčejnost" a dilema každého rodiče při hledání hranic "kam až při výchově/kontrole/důvěře zajít" jsou největšími přednostmi. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení epizody probíhalo především v kanadském Hamiltonu a trvalo tři týdny. Pouze interiéry kliniky Arkangel byly natočeny v torontském hotelu Thompson. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama