Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy diel, ktory sa tyka prehnanej starostlivosti o dieta. Od odkrytia hlavnej myslienky to vsak uz nema cim prekvapit, takze z mojej strany mierne sklamanie. Zaver bol presne taky ako som predpokladal, takze dnes to na plny pocet nie je. Skoda tej priamociarosti, chcelo to nejaky lepsi zvratik. Tento diel by som bral ako skolenie pre sucasne matky. ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Spoilery!! Mohl to být dobrý díl o zajímavé technologii, ale natočen podle mě nesmyslně. Naopak je dobře, že ji matka sledovala. Aby v patnácti dělala takový věci, tak to si zasloužila mnohem víc než sledování (navíc první kdo tu důvěru prolomil nebyla matka). Kdyby se holce něco stalo, tak bude ještě děkovat. Takže za mě fakt slabá epizoda. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu, který byl místy trošku odlehčenější, je tohle to správné Zrcadlo. Začíná dost nevinně, ale končí velmi brutálně. Tento díl bych doporučil každému rodiči. Co mě trošičku mrzí je to, že je to de facto recyklované "The Entire History of You" (S01E03). Je to lepší, ale je to recyklované. Po celou dobu jsem si říkal, že jsem tohle už viděl. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Overprotecting parents dostáva nový zmysel. Technológia, ktorá by mala svoje plusy ale obrovské mínusy. Reálne si viem predstaviť referendum kde by sa hlasovalo o prijatí tohto zariadenia. Bohužiaľ tvorcovia sa nezamýšľali vo väčšom, a tak tu mám minimalistický pohľad na problematiku, ktorý je jasný ako bude plynúť. Je to fajn, ale... ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně pěkně zpracovaný námět přehnané rodičovské péče s dopomocí technologie budoucnosti. I když mi to nesedí na 100% a obě postavy mi přijdou dost nesympatické, tak za extrémně uspokojivé finále tomu musím dát 5 hvězd. To jak se ve mně postupně vařila ta nenávist až nakonec vybuchla společně s hlavní postavou bylo nepopsatelné. 8.5/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Technologie v této epizodě, která zaznamenává vše viděno něčíma očima, je velmi podobná paměťovým kotoučům z epizody Celá tvá minulost (2011). Je možné, že jde o jiné využití téhož vynálezu. (hansel97)
  • Natáčení epizody probíhalo především v kanadském Hamiltonu a trvalo tři týdny. Pouze interiéry kliniky Arkangel byly natočeny v torontském hotelu Thompson. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama