Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Vcelku aktuální téma obrovského strachu o své děti a neustálá potřeba jejich kontroly.Starostlivá maminka si tak mohla vychutnat z první osoby sex své dcerky i její první kokainovou zkušenost. Epizoda rozhodně přichází se zajímavým námětem k zamyšlení. Navzdory tomu, že je námět nesmírně zajímavý, tak je také neskutečně předvídatelný a od první minuty do poslední je zcela jasné, jakým směrem se bude děj ubírat a jakou katastrofou nakonec vše skončí. Jediné, co mě malinko překvapilo bylo to, že to tak neskončilo podstatně dříve. Dospívající děti zbožňují své soukromí a starostliví rodiče je o ně rádi připravují, protože v nich nesmírně dlouho vidí stále ta malá bezbranná stvoření, o která se musí starat a bránit je před nástrahami krutého světa, a to mnohdy celý život. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda se skvělým námětem, kterou bohužel zase zabilo její zpracování. Postava Sarah mě ke konci tak strašně lezla na nervy, že jsem jí ve finále přála jenom to nejhorší. Což asi úplně nebyl záměr tvůrců ... Nějak mi připadá, že se z Black Mirror vytrácí ten dokonalý zvrat a luxusní pointa, která nechá diváka ještě hodně dlouho přemýšlet. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu, který byl místy trošku odlehčenější, je tohle to správné Zrcadlo. Začíná dost nevinně, ale končí velmi brutálně. Tento díl bych doporučil každému rodiči. Co mě trošičku mrzí je to, že je to de facto recyklované "The Entire History of You" (S01E03). Je to lepší, ale je to recyklované. Po celou dobu jsem si říkal, že jsem tohle už viděl. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Overprotecting parents dostáva nový zmysel. Technológia, ktorá by mala svoje plusy ale obrovské mínusy. Reálne si viem predstaviť referendum kde by sa hlasovalo o prijatí tohto zariadenia. Bohužiaľ tvorcovia sa nezamýšľali vo väčšom, a tak tu mám minimalistický pohľad na problematiku, ktorý je jasný ako bude plynúť. Je to fajn, ale... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láska + přecitlivělá starostlivost = iParenting_1984 2.0 aneb když výchovu nahrazuje kontrola. Nesporně jedna z nejobyčejnějších epizod (navíc je jasné nejen k čemu to směřuje, ale i kudy se to tam dostane), ovšem právě ona "všednodenní obyčejnost" a dilema každého rodiče při hledání hranic "kam až při výchově/kontrole/důvěře zajít" jsou největšími přednostmi. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Když Marie (Rosemarie DeWitt) v čase 36:52 vchází do obchodu, má v pravé ruce tašku. V dalším záběru v obchodě ji už nemá. (DJMaroko)
  • Sekvencia na pláži v 26. minúte je priamou poctou úvodnej scéne filmu Čeľuste (1975). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno