Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (116)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zasraný dobrý konce fakt! A tak dobře to začalo. Prostě představa, že vytvoříte hru, do který zavřete kopie všech lidí v práci, co vás serou a pak je budete klidně dalších 30 let spokojeně terorizovat je lákavá jako prase, a kdybych uměla programovat jako tady týpek, udělala bych to samý. Ale bejt zavřenej na jedný lodi a jenom poslouchat příkazy druhýho vzkříšení Dartha Vadera, to by nasralo i jedničky a nuly, takže vzpoura je jistá. Bohužel se vzpoura podaří a týpci se dostanou pryč, což mě neuvěřitelně nasralo, jako většina dobrejch konců, hlavně u tohohle seriálu, kterej si na tom vůbec nezakládal. Navíc způsob jakej se k tomu útěku dostali - no každej by si všimnul, že se děje něco divnýho, když holka, co byla ještě včera nasraná i posraná se najednou promění v nadrženou samici. Ale jináč kapitán fakt dobře zahranej, tenhle cápek se hodí na psychouše. Hodnocení: 6/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda čtvrté série (a pro mě tentokrát jediná, která to tak tak dotáhla na pět hvězd). Super nápad, super záporák a perfektní hlášky, které mě v několika případech úplně odrovnaly. Temnou výpověď o zvrácených lidských stránkách Brooker v této epizodě kombinuje s humorem a odlehčeností takovým způsobem, že ani moc nevadí, že přísnou logiku tentokrát na děj nelze uplatňovat, a že pravidla zdejšího fikčního světa plavou na vodě a vypadá to, jako kdyby se vymýšlela za chodu. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plemons, Milioti i Simpson hrají jak o život. Epizoda se krásně mění, kdy chvilku je dost barevná, milá aby v dalších momentech připravila pořádně napínavé dusno. Opět je zde, pro mě osobně až bolestivě děsivě, zobrazené možnosti virtuálního mučení. Představa, že je mysl nahraná do počítače, kdy dokáže vnímat všechny pocity, především bolest, a někdo se rozhodne tu osobu týrat, nejnepředstavitelnějším způsobem klidně tisíc let. Husina a těžce zvýšený tep. Závěr mě však celkem nakrknul. Byl hnusně a zbytečně utnut, i když měl ještě tak deset minut pokračovat a pohrát si se všemi důsledky a následky. Jakoby se již tvůrci nechtělo přemýšlet a on nestíhal deadline. Převažuje však celková spokojenost. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od začátku peckovní. Nebýt v úvodu Jimmiho Simpsona, kterého znám z Westworldu, vůbec bych nepochyboval o tom, že jde o záběry z nějaké skutečné, sedmdesátkové show ve stylu Star Treku. Show nakonec nebyla jen show, ale virtuální realita, kde si hlavní hrdina/záporák vybíjel to, čeho nebyl schopen ve skutečném životě. Opět představen systém Gizmo, tentokrát ale fungující skrze DNA - vůbec si netroufnu říct, jak tohle mohlo fungovat, ale budiž - beru to v rámci fikce. Zbytek - tísnivé pocity, neskutečné napětí a sakra stylová pointa. Jak bych jinak řekl - asi ta nejlepší epizoda NeStar Treku, jaká mohla kdy vzniknout! Začátek čtvrté sezóny nakopnut doslova do hyperprostoru. Sice bych si pár výtek našel, ale nic, co by zastavilo mé nadšení. Jsem zvědav, do jakého dalšího neznáma se tato série ubere. 95% ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno jsme v Black Mirror už tak nějak viděli, magory, kopírování lidí do systémů atd, ale tento díl to naprosto přebíjí zpracováním. Logicky to až tak dotažené není a je třeba na to koukat s nadhledem. Parodování StarTreku tomu krásně pomáhá. Ale jinak naprostá paráda. Jen v tomhle jednom dílu bylo víc napětí než ve všech Marvelovkách, DCčkách a a velkých blockbusterech za posledních 5 let dohromady. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Táto epizóda získala zo všetkých doterajších dielov najviac televíznych cien (7) a nominácií (21). (Arsenal83)

Reklama

Reklama