Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (102)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se zdá, že po ohlasech na třetí sérii, kdy bylo téměř unisono velebeno San Junipero (k čemuž jsem se rád přidal), se Charlie Brooker rozhodl, že optimisticky laděná epizoda musí být i v sezóně čtvrté. Proti tomu rámcově nic nemám, ale proti San Juniperu je Hang the DJ o třídu slabším příspěvkem. Nápad relativně fajn, ale celé je to spíš taková lehká zábava, než že by to člověkem jakkoli emočně pohnulo. Závěrečné rozuzlení příjemné, ale pro mě osobně nepřekvapující. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok na začátek musím říct, že fakt do prdele nevím proč koukám na čtvrtou epizodu čtvrtý série, když jsem neviděla ani celou druhou a třetí. Tak teď už k normálnímu komentu (proč to vždycky tak okecavám sakra). No tak tohle je přesně jedna z těch epizod, která má skvělej nápad (jako celý Black Mirror), ale prostě mě moc nezaujme. Asi na tom bude mít podíl i to, že mě nebaví tak 90% epizod zameřenejch na vztahy hmm. Jo a taky možná ten debilni happy ending, kterej byl fakt cheesy. Hodnocení: 6/10 ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí epizoda, i Hang the DJ dávám tři a půl hvězdičky. Tentokrát se ale klaním ke čtyřem, protože i přes to, že se jednalo o další romantickou slaďárnu, celá epizoda mě bavila od začátku až do konce. Sice mě mrzí, že už to není ten Black Mirror, co byl ve druhé a třetí řadě, ale pořád to má aspoň zajímavé náměty. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup kvality scénářů ve čtvrté řadě je pro mě nepochopitelný. Minulé sezóny stály na silných konceptech, které sice nebyly moc zajímavě rozvedené, ale jejich atraktivita tu epizodu většinou utáhla - čtvrtá série je najednou plná banálních a průhledných storek. Tady jsem furt čekal, kdy přijde nějaká zatáčka, která to vyvede z té nekonečné rovinky - a ono ne. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mezi ostatními díly Black Mirror, které diváka většinou emocionálně rozhodí, nechají zírat s otevřenou hubou nebo v něm vybudí vážnou notu filosofického co kdyby a WTF, tento byl tak nějak plochý. Dobře se na to dívalo, člověk postavám fandil a sžil se s nimi, ale nebyl tu žádný mindfuck, žádný pořádný zvrat, v podstatě nic důležitého. Spíše taková lehká pohodovka, než standardní Black Mirror, které pak člověku visí v hlavě jak cihla. Nejspíše tvůrci vysledovali, jak velký úspěch mělo San Junipero a zkusili se na podobnou vlnu naladit znovu. Bohužel ani zdaleka ne tak úspěšně a efektivně. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama