Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (104)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel radim medzi tie najlepsie co tento serial priniesol. Cely diel je nenarocny, so zaujimavym pribehom, v ktorom sa hlavnym postavam neda nefandit. Sem tam sa pritrafi aj svojska davka humoru. No a v zavere je behom par sekund vsetko vysvetlene, bez slov, jednym usmevom. Najvacsi for je to, ze ak ste vsimavi, tak vysledok odhalite mozno v polke pribehu. Do konca som este zo dva krat uvazoval tym smerom, az sa to na zaver vsetko potvrdilo. Plny pocet s hviezdickou navyse za skvely casting. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílený díl od začátku, to člověku hlava nebere a myslí na to, jak je toto možné. Opět cílí na technologie a také dnešní vztahovou praxi, resp. by se asi dalo aplikovat na více oblastí. Samozřejmě jako často v rámci Černého zrcadla dovedeno do extrému. Každopádně až do konce jsem netušil, o co jde, což je fajn. Závěr tak příjemně překvapivý. Howgh! ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milé, hlavní dvojice si ohromně sedla, ale bylo to tak neuvěřitelně jiné oproti ostatním epizodám, že netuším jak se stavět k hodnocení. Myšlenka je totiž dost triviální. Nijak vás neohromí, provedení je více než obyčejné a všechno táhne pouze dobrá chemie mezi hlavním duem. Toť vše. Takže raději si pustit jinou část. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mezi ostatními díly Black Mirror, které diváka většinou emocionálně rozhodí, nechají zírat s otevřenou hubou nebo v něm vybudí vážnou notu filosofického co kdyby a WTF, tento byl tak nějak plochý. Dobře se na to dívalo, člověk postavám fandil a sžil se s nimi, ale nebyl tu žádný mindfuck, žádný pořádný zvrat, v podstatě nic důležitého. Spíše taková lehká pohodovka, než standardní Black Mirror, které pak člověku visí v hlavě jak cihla. Nejspíše tvůrci vysledovali, jak velký úspěch mělo San Junipero a zkusili se na podobnou vlnu naladit znovu. Bohužel ani zdaleka ne tak úspěšně a efektivně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku sa zdá, že táto časť má jasne stanovenú dejovú trajektóriu, ale tvorcovia si na nás opäť vymysleli dva "super" zvraty a pozadím pre predstavenie ďalšej potenciálnej technológie budúcnosti je tu skutočne vydarená romantika. Respektíve pozadím pre túto romantiku je tá technologická vymoženosť. Pre ženské publikum možno tá najdôležitejšia časť celého seriálu a všetkých sérií. Osobne mám dojem, že ma BM preto tak zaujal a ešte nesklamal, že som kedysi vyrastal na poviedkach Asimova alebo aj Dicka a napríklad HTDJ mi jednu pripomenula, ale nie až tak témou, ako skôr dávkovaním informácií a záverečným zvratom. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama