Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (104)

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4* Další z těch úsměvnějších dílů Černého zrcadla a tady si přijdou na chuť mnozí chlípníci. Autoři se tu snažili ukázat vizi, kdy naše seznamování bude řídit Systém. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí epizoda, i Hang the DJ dávám tři a půl hvězdičky. Tentokrát se ale klaním ke čtyřem, protože i přes to, že se jednalo o další romantickou slaďárnu, celá epizoda mě bavila od začátku až do konce. Sice mě mrzí, že už to není ten Black Mirror, co byl ve druhé a třetí řadě, ale pořád to má aspoň zajímavé náměty. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku sa zdá, že táto časť má jasne stanovenú dejovú trajektóriu, ale tvorcovia si na nás opäť vymysleli dva "super" zvraty a pozadím pre predstavenie ďalšej potenciálnej technológie budúcnosti je tu skutočne vydarená romantika. Respektíve pozadím pre túto romantiku je tá technologická vymoženosť. Pre ženské publikum možno tá najdôležitejšia časť celého seriálu a všetkých sérií. Osobne mám dojem, že ma BM preto tak zaujal a ešte nesklamal, že som kedysi vyrastal na poviedkach Asimova alebo aj Dicka a napríklad HTDJ mi jednu pripomenula, ale nie až tak témou, ako skôr dávkovaním informácií a záverečným zvratom. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guilty pleasure. Tak aspoň já tohle normálně žiju   Akorát… tak nějak analogově. Občas počítám, někdy to jsou prakticky hodiny. Čekám, kdy to přijde. Někdy nepočítám… nechci si to kazit… ale pořád rekalibrace, úprava systému. Všechno manuálně. Jen mi je líto... jestli se to dá za jeden život stihnout. Dostatek simulací. No dobře, není to tak dobrý jako San Junipero. Ale tak někdy můžeme mít i milý a hodný díly… Guilty pleasure. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Úžasný příběh, nápad, obsazení, ale nejlepší na tom je, že vás konec příšerně vyděsí a rozveselí zároveň. SPOILER Láska, která si najde cestu, ald zároveň obrovský paradox. Celou dobu to vypadá, že to nedopadne vůbec dobře a ti dva spolu neskončí, nakonec to dopadne dobře, jenže člověk si zároveň uvědomí, že v té aplikaci / jiné realitě jim systém chladně určoval partnery a neměli na výběr, ale pak se dostanou zpět do reálného světa a najdou se díky aplikaci, které předali zodpovědnost za hledání. Vlastně si ani nejsem jistý, jak ten přechod proběhl. No, každopádně to bylo skvělý. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama