Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (104)

Endurion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantická komedie je žánr, kterým kategoricky opovrhuji. Vlastně ze všech romantických komedií, co jsem kdy viděl, znám jen dvě, které považuji za opravdu dobré (tj. vtipné a romantické zároveň): Absolvent a Ona. A tady se to podařilo znovu. Velmi netradiční díl Černého zrcadla, ale rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uff, preskocila jsem dily, protoze Anthea napsala, ze na konci plakala a tak ja poctive cekala vztahove drama, ale misto toho jsem byla vlastne na konci zklamana, ale zaroven mile prekvapena tim koncem. Taky chci takovy program, ty vztahove karamboly jsou nekdy hrozny peklo a ja jsem zrovna typ, co se proste nepouci :) A ty zkusenosti proste potrebujeme... A nebo ne? SPOILER, ksakru, nemuze nekdo tuhle aplikaci vyvinout!!! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jedna z nejluxusnějších epizod tohoto seriálu. Dokonce jsem ji odpustil, že jako jedna (snad ze tří celkem) končí velice příjemným happyendem. Mám pocit, že se zde vydařilo úplně všechno. Od sympatického obsazení, přes naprosto geniální nápad, až po velice příjemný humor. Závěr mě naprosto připravil o jakákoli slova a jen jsem s úžasem zíral. Takovou aplikaci bych se teda nechal rozhodně líbit, i když by si 1000 mých virtuálních otisků prošlo kybernetickým vztahovým peklem. Jen když si na tento díl vzpomenu, tak mám husí kůži. Božský díl. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel radim medzi tie najlepsie co tento serial priniesol. Cely diel je nenarocny, so zaujimavym pribehom, v ktorom sa hlavnym postavam neda nefandit. Sem tam sa pritrafi aj svojska davka humoru. No a v zavere je behom par sekund vsetko vysvetlene, bez slov, jednym usmevom. Najvacsi for je to, ze ak ste vsimavi, tak vysledok odhalite mozno v polke pribehu. Do konca som este zo dva krat uvazoval tym smerom, az sa to na zaver vsetko potvrdilo. Plny pocet s hviezdickou navyse za skvely casting. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Úžasný příběh, nápad, obsazení, ale nejlepší na tom je, že vás konec příšerně vyděsí a rozveselí zároveň. SPOILER Láska, která si najde cestu, ald zároveň obrovský paradox. Celou dobu to vypadá, že to nedopadne vůbec dobře a ti dva spolu neskončí, nakonec to dopadne dobře, jenže člověk si zároveň uvědomí, že v té aplikaci / jiné realitě jim systém chladně určoval partnery a neměli na výběr, ale pak se dostanou zpět do reálného světa a najdou se díky aplikaci, které předali zodpovědnost za hledání. Vlastně si ani nejsem jistý, jak ten přechod proběhl. No, každopádně to bylo skvělý. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama