Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (508)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Po debilní dvoje a nudné trojce příjemné překvapení. Opět je to sice "pouhý" slepenec scének odjinud, ale nepostrádá to vlastní nápady (Detroid rulez!) a klasické ZAZ fórky. S elitou žánru se to srovnávat nedá (na to je to až příliš závislé na parodovaných filmech), ale pokud máte nakoukáno, tak se rozhodně budete dobře bavit. 3 a 1/2*... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Trailer byl bomba a navnadil nas na poradnou komedii, ale necekal jsem ze to nejlepsi z filmu uz ve traileu bylo ukazano a misto poradne komedie jsme dostali poradnou nudu, i kdyz par scen vtipnych bylo.A 2 hvezdicky daam asi jen kvuli traileru ktery byl lepsi jak cely film dohomady. Nejhorsi Scary Movie ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Doposud nejhorší díl série. Vyloženě jsem se mohl smíchy po*rat jen jednou jedinkrát, a to ještě především zásluhou Charlie Sheena, který TO bohužel zaboří do betonu hned na začátku. Vtip se ale vzápětí taví v nudu a chvílema trapnost, navíc pro neznalce parodovaných filmů je to asi vážně ztráta času. Anna Faris už je v sérii totálně okoukaná a nemá čím novým zaujmout, zasloužila by si napříště zkapat hned v úvodu. Škoda, trojka byla vážně povedená a nabrala slibný, méně stupidní nový směr. Každopádně bych se i po tomto neúspěchu rád dočkal dalšího a dalšího Scary Movie, protože se jedná o hlavního tahouna na poli současné parodie, navíc s výhradně hororovým tématem. ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Rozhodně patří mezi lepší díly série. Vtipy mají nápad a parodie slavných filmů občas uchopí příjemně nečekaně. Škoda zbytečně natahovaných slovních přestřelek, které vycházejí zcela do ztracena a občas nevyužitých cameo celebrit (zejména jedné je veliká škoda). A Leslie Nielsen je bůh. Je jen v pár scénách, a stejně je nejlepší! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný znalec paro Dyje, ale bylo to JAG nějaká voli éra plná pito mých papoušků. Papoušků, co pořád odříkávají ta stejná slova. Myslel jsem, že se budu smát na celé kolo, ale ukradli mi obě galusky. Film ani nebudil Hrůzu, spal JAG zařezaný. Pak se probudil a pořád mlel hubou, a když toho namlel celý pytlík Jihlavanky, dali jsme si do nosu, pak to ale nešlo vysmrknout a tak jsme se smíchy popadali za břicha, že ještě teď mám na špeku dva hema Tommy. Musel jsem vypnout tele vizi do stran, abych ukončil tu tor tůru. Mimo zemšťani tam ničili mrako drápy a shazovali ero plány a to už bylo na mě příliš. Hrůza tam dal jiný k anál, řečnil tam někdo, kdo vypadal jako Aját Oláh a nějaký Hus Ajn jen tomu blbě přikyvoval. Nakonec jsme si podali ruce (!!!) a šli každý po svých (!!!) do míst, kde to známe jako své právě zakoupené bo ty. Nejsem žádný Zweistein, abych psal relativně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Natáčelo se od 19. září do 11. prosince 2005 v Kanadě a Kalifornii. (Varan)
  • Díky úspěchu franšízy Scary Movie vznikají parodie také na další filmové žánry s podobnými názvy. Konkrétně je to Date Movie, alias Děsnej doják (2006), nebo Superhero Movie, alias Suprhrdina (2008). (imro)
  • Ve filmu je téměř na konci scéna, kde jde hlavní hrdina Tom (Craig Bierko) do talk-show k Oprah (Debra Wilson) a předvede tam značně bláznivé chování, kdy skáče po křeslech, roztrhne matraci, začne Oprah sahat pod sukni a tak podobně. Jedná se o scénu, která paroduje jednu skutečnou epizodu Oprah show (od r. 1986), ve které Tom Cruise obhajoval scientologii a předvedl podobně excesivní chování. (Mimesis)

Reklama

Reklama