Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Allen s Downeym mají prostě komediální nadání, hlavně takových prvních patnáct minut, kdy se Allen začíná chovat jako pes, je výborných. Jenže stále jde o tuctovou rodinnou komedii, kterých jsou na světě stovky a nechybí ani nezbytné morální ponaučení na závěr. VIzuální efekty jistě nemohou mít bayovský rozměr, na druhou stranu na daný žánr se to dalo jakž takž zkousnout. V konečném důsledku tak jde o průměrný film, jehož zhlédnutím nic nezkazíte. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava pro děti!! Tak by sedal charakterizovat Chundelatý pes!! Tim Allen se snaží a přinejmenším psí běh je udělán velice dobře (chvála trikařům)!! Já jsem se po většinu času nudil:(..těch pár dobrých scén nemůže zachránit celkovou plochost filmu zaměřenou pouze na nejmenší publikum, doufám že to byl záměr, protože tohle podsouvat dospělému divákovi je sebevražda!!..normálně bych napsal PG-13 a níže, zbytek má vstup zakázán!!..40%!! Jednou větou: Robert D.Jr. jako záporák v téhle taškařici.....to musíte vidět:)!! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Typická trhlá blbinka pro celou rodinu. Tim Allen se v ní pravidelně proměnuje v psa a má to kolikrát neblahé následky, když musí před svojí ženou a dětmi vysvětlovat různá nedorozumění a trapasy, k nimž během proměny dochází. V záporné roli se blýskne Robert Downey a za zmínku stojí i docela zručná režie Briana Robbinse. Film měl bohatý rozpočet a nepůsobí v trikové oblasti lacině. Akon pak v titulkách zapěje chytlavou písničku a nuda přímo nehrozí. Kdo má rád náročné filmy, tak určitě po tomhle nesáhne. 60% ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som pomerne veľké očakávania k tomuto filmu. Samozrejme, že som nedúfal, že prinesie niečo nové do žánru rodinné komédie (rodinné filmy). Ale predsa, zaujímavý námet a tak som očakával aj zaujímavý film. Film o otcovi, ktorý sa stane psom.. Ten kto má trochu fantázie si to ľahko dokáže predstaviť. Škoda, že autori filmy nenechávajú nič na fantáziu diváka a takmer polovicu filmu sa nám snažia vysvetliť ako je možné, aby sa otec rodiny stal psom. Dúfam, že veľa nevyzradím ak poviem, že za všetkým stoja genetické pokusy. Samozrejme, čo by to bol za rodinný film, ktorý by nemal rodinné problémy... A ako v každom dobrom filme sa tie rodinné spory na konci ako mávnutím prútika vyriešia. Samozrejme medzitým treba dať trochu omáčky nech sa divák zasýti, a nesmú chýbať milé zvieratká, ktoré sú vždy ochotné pomôcť hlavnému hrdinovi a robiť naprieky zloduchom. Škoda, že v tomto filme nevystupujú normálne zvieratká, ale akýsi mutanti... Musím zhodnotiť, že objem a nápaditosť námetu človeka v psej koži vyčerpáva len minimálne. Ak chcete kvalitnejší film na takúto rodinnú tému - doporučujem tento: Klika / Psí život ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, musím uznat, že mě to celkem překvapilo. Ze začátku to vypadalo, že to bude opravdu jen pro ty nejmenší ale k mému údivu (nebo spíše zděšení) to bavilo i mě. Ani nevím proč, jelikož to byla blbost největšího kalibru a chvílemi to bylo opravdu maximálně trapné, ale přežil jsem to a nenudil jsem se. Jen konečný záběr na surfujícího psa si mohli tvůrci odpustit. Slabší 3*. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Pro herečku Jane Curtin je Chundelatý pes prvním hraným filmem od komerčního propadu Šišounů v New Yorku (r. Steve Barron, 1993). (imro)
  • Původní námět filmu pochází z knihy maďarského spisovatele Felixe Saltena, který má na kontě také literární předlohu ke klasické disneyovce Bambi (r. David Hand, 1942). (imro)
  • Chlapec se v prvním z filmů měnil pomocí zaklínadla „in canis corpore transmuto“, což je jen latinsky napsané „měním se do těla psa“. (imro)

Reklama

Reklama