Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Skvělá a příjemná sportovní komedie!!! Filmy s Robem Schneiderem mám opravdu rád, jelikož je to vždy příjemná zábav a tento film to jen potvrzuje. Rob Schneider mně v tomto snímku velmi překvapil, poněvadž nehraje žádnýho dementa a nemá žádnou debilní roli, ale má konečně normální roli ve které ukazuje, že umí i hrát a že není jen komik. V této komedii se objeví pár nechutných scén ale objeví se zde více vtipných scén. Například scéna s malým černochem, který když mluví a prská, tak to jsem se smál velice dlouho, až sem si film musel stopnout. A najde se zde více vtipných scén. Naprosto stylový byl ve své roli Amaury Nolasco, kterého jsme měli možnost vidět v seriálu Prison Break co by Fernando Sucre. Tuto komedii si pustím kdykoliv s chutí znovu a možná, že hned zítra!! ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je vám divné, že dávám jen jednu komedii a dokonce i když tam hraje Rob. Ale tahle komedie je fakt špatná. Je to spíš trapné, než zábavné. Opravdu mě ten film zklamal. Ani to nemá žádnou myšlenku, i když "šikanované" děti je velké téma. A nakonec to dobře dopadne, dokonce líp, než by kdo čekal. SPOILER: v poslední minutě filmu dostanou všichni, co si přáli!!! Hurá! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dennis Dugan je jen o něco lepší režisér Sandlerovek než Frank Coraci. V Jelitech se navíc neobjevuje ani Sandler a hlavní roli tedy dostává ten slabší z komediální dvojice (Sandler/Schneider). Výsledek ale určitě nijak zásadně neovlivnil, protože scénář je "prošpikován" často neuvěřitelnými nejapnostmi a trapárnami. Jediná scéna, která mě zaručeně pobaví je panický strach Howieho ze slunce. 35% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Protože mám Roba Schneidera, navzdory tomu, že nikdy nehrál v žádném 'normálním' filmovém kousku, dost rád, jsou (J)elita ze střídačky jedním z filmů, které jsem byl v posledních několika letech schopný zhlédnout znovu. Porušil jsem jednu ze svých zásad a tuhle krátkou, svižnou, ulítlou, ale trefnou komedii jsem si loni v červenci užil znovu, ačkoli třetí šanci ode mě již čekat nemůže. Stále je to pro mě prachprostá Duganovka v Sandlerovském stylu, která mou stále expandující zhlédnutou filmografii neobohatila ničím nezapomenutelným. Jen mi prostě vyplnila volný čas. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo pozerateľné a asi najznesiteľnejší film Roba Schneidera, aký som videl. Hviezdou filmu je jednoznačne Jon Heder v jeho klasickej role prispatého dementa. Bohužiaľ ide iba o klasickú sandlerovsko-schneiderovskú komédiu s pár nechutnými vtipmi (a musím uznať celkom prekvapivými dvoma zvratmi). Dávam prednosť Frat Packu, Apatowovi a ich fuckovačkám. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)
  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama