Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (65 bodov zo 100) Klasická americká komedia na sobotnajsie predpoludnie! Ako je to zvykom v takýchto filmoch, tak nejaky typkovia, cize mimo spolocnosti, ze outsideri sa stanu hrdinami. Samozrejme nesmie chybat americký happy end, nic nove len trochu iny obal ale jadro cele fimu je zname uz z tisicky predchadzajucich podobnych filmov. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keby na csfd bol rebríček najobľúbenejších trapných hercov, tak u mňa má v ňom prvé miesto zaručené Rob Schneider. Točí filmy plné nechutného primitívneho humoru, ale prekvapivo to vždy nejak vytiahne aspoň na dve hviezdičky. "Jelita zo striedačky" pokračujú v tomto trende. Prdenie, pľuvanie, rýpanie sa v nose, zvracanie, proste takzvaný fekálny humor. No i tak som sa pri tejto dementnej športovej komédii pár krát schuti zasmial. ** ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Na bláznivou komedie málo bláznivý , ale třeba ten Howie co má za svého úhlavnho nepřítele slunce mě fakt dostal škoda že tam neměl větší prostor protože u něho jsem se nejvíc bavil . Jinak k filmu myslím si že by to šlo i líp a stačilo by jen málo a to nasadit lepší herce třeba na hlavní roli by se mi hodil Adam Sandler . ( 31.10.13/MAC ) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider natočil komédiu plnú fekálneho a primitívneho humoru? Aké prekvapujúce. On to snáď ani inak nevie. Tentokrát je ale on za toho cool borca, takže sa dá čakať, že bude obklopený týmy najväčšími loosermi na svete. A je to tak. Jeden z nich (Jon Heder) by mal byť zavretý v ústave pre retardovaných a ten druhý na tom nie je o moc lepšie. Príbeh je tradične schneiderovsky tupý a ubieha presne podľa šablóny. Humor je veľmi repetetívny (neustále niekto niekomu prdí do ksichtu, mláti do hlavy alebo gulí, vracia atď) a momentov kedy som sa úprimne bavil je minimum. 3/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $59,843,754Tržby Celosvetovo $64,957,291Tržby za predaj DVD v USA $32,711,239 //počet predaných kusov 1,826,191║ Produkcia "Adam Sandler" Happy Madison a jeho ďalší humusácky vývar, tých najväčších zvrátení, nájde sa tu niekoľko vydarených vtípkov ale tých "bléé" tu je na škodu viac. /30%/ ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama