Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Zbytočné komentovať. Animák, ktorý sa dá pozrieť, ale nijako nevyjde z hraníc obyčajnosti a priemernosti. Najhoršia na tom bola postava toho trápneho holuba. To bolo tak zlé, že som dostával tik zakaždým, keď dostal priestor. Keď sa film snaží nasilu upútať a byť vtipný, môže z toho vyjsť len trápnosť. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Animák „Storks“ nesie v sebe početný kúsok dobrých občas fantastických momentov (scény s vlkmi a bojovanie proti tučniakom). Štvrtú hviezdičku (po prvom videní) nedávam len kvôli tomu, že nevyužili veľký potenciál vlkov a tučniakov. PS.: „Vlci! Most!“ „Vlci! Loď!“ „Vlci! Ponorka!“ „Vlci! Lietadlo!“ „Vlci! Auto!“ „Vlci! Zlomené srdce!“ Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ptákovina; doslova a do písmene. Ovšem zábavná a v našlapaném tempu, kdy se divák zahrne tolika humory, gagy, ujetostmi a nápady, že nemá čas si ani přebrat, které jsou dobré a které do počtu. Výhrou je, že se tvůrcům daří balancovat na hraně zábavy, která baví nejmenší děcka, ale nezapomíná na jejich letitější kinodoprovod. A to většinou ruku v ruce a ne „teď gag pro dospělé a teď nějaká eskapáda pro mrňata“. Typicky „satirické“ scény na rodičovstvo, zaneprázdněnost či korporátní kariéru, u kterých však nějaké zviřátko háže grimasy či někam padá. Pochechtávají se ve výsledku děti i rodiče. Navíc díky epizodám ze života kluka „co chtěl ninja brášku na hraní“ to má i emocionální dopad, který by jeden u takové groteskové taškařice bez děje, co staví na sletu nikdy nekončících eskapád, vlastně ani nečekal. Rodičovskou kinopovinnost s ratolestmi navíc nekazí ani dabing (je zdařilý) ani překlad, se kterým si evidentně někdo pohrál (synměstnanec!). ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Asi nejšílenější a nejbláznivější animák všech dob (ano šílenější než Zataženo, občas trakaře 2)... Nemuselo by to být špatné, ale má to jednu obrovskou chybu - všechno je strašně předvídatelné (ano to animáky bývají), ale tady je to moc. Spousta animáků balancuje na hraně, ale tady to balancuje za hranou (třeba vlci, modrovlasé děti).. Konec mě ovšem dojal, takže to úplně nepotopím...50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama