Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 3

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (180)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zapadnutý animák, ktorý v dobe uvedenia išiel úplne mimo môjho radaru, ale márny vôbec nie je. Určite je to film určený predovšetkým pre deti, ale svoje si tu nájdu aj dospelí (korporátna mašinéria doručovacích služieb). Hlavné postavy možno nie sú tak výrazné, no gagov je dostatok a nuda nehrozí, hoci skutočne pamätihodné boli len vlčie formácie. A to je jediná zásadná výhrada čo mám - tento film je poskladaný z overených súčiastok a správnym spôsobom, ale splýva s davom jemu podobných animákov. Čiže kvalitná rutina. 7-/10 ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie týždňa. Táto rozprávka, ako ináč slovensky prvotriedne nadabovaná, je zdrojom takého obrovského množstva plkov, gagov a vtípkov, že to nepochopíte. Pre mňa je to z outsidera šampión. Trošku som váhal či tam nedať štvorku, ale potom som si povedal, že, a prečo vlastne ? Dávam Bocianom päťku, pretože výborne spracovaný nápad, neuveriteľne dialógy a napriek vtáčej téme, ktorú sme tu už mali opakovane mnohokrát, je to absolútna zábava. Som nadšený. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

Zbytočné komentovať. Animák, ktorý sa dá pozrieť, ale nijako nevyjde z hraníc obyčajnosti a priemernosti. Najhoršia na tom bola postava toho trápneho holuba. To bolo tak zlé, že som dostával tik zakaždým, keď dostal priestor. Keď sa film snaží nasilu upútať a byť vtipný, môže z toho vyjsť len trápnosť. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kamenem úrazu ani tak není to, že je to o dětech pro děti a rodiny a je to celý ťuťu ňuňu roztomilý. Blbý na tom je ta skutečnost, že to má hodinu a půl a přitom má divák pocit, že to vůbec neutíká. Nemá to spád, po hodině už jsem se díval na hodinky, protože jsem měl pocit, že to trvá věčnost, a přitom ještě 30 minut zbývalo. A to je špatně. Děti se asi nudit nebudou, z těch velkých očí a barevných postaviček budou nejspíš nadšený. Plus dávám hlavně za vtípky s vlkama, to bylo hodně povedený a v rámci filmu to bylo jakýmsi osvěžením. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Animák „Storks“ nesie v sebe početný kúsok dobrých občas fantastických momentov (scény s vlkmi a bojovanie proti tučniakom). Štvrtú hviezdičku (po prvom videní) nedávam len kvôli tomu, že nevyužili veľký potenciál vlkov a tučniakov. PS.: „Vlci! Most!“ „Vlci! Loď!“ „Vlci! Ponorka!“ „Vlci! Lietadlo!“ „Vlci! Auto!“ „Vlci! Zlomené srdce!“ Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno