Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (881)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rodina na prvním místě. Abyste došli k tomuto zásadnímu rozhodnutí, tak musíte protrpět zhruba sto minut s tímto "komediálním" skvostem. Námět sice jistý komediální potenciál má, to by ho však nesměli do rukou dostat Coraci se Sandlerem. Klik je v první půli klasická rodinná komedie, akorát že bez vtipu. O ty se sice tvůrci tu a tam snaží, ale fekální rádoby-humor typu prdění do tváře Davida Hasselhoffa lze těžko považovat za něco vtipného. V druhé půlce tuto notu sice snímek opustí, zato nasadí další těžký kalibr - cestu za poznáním těch pravých životních hodnot. Navíc s poněkud směšným pokusem o citovou stránku věci. Klik mohla být docela dobrá tuctová komedie ve stylu Božského Bruce... Kdyby byla kratší, bez nefunkčních citově vyděračských scén a hlavně kdyby v ní byl nějaký humor. Je to dokonce horší než klasicky buranské sandlerovky. Proč? Jelikož tohle si hraje na něco víc. Nebýt Sundance, tak jdu s hodnocením ještě níže. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Click byl před zhlédnutím pro mě jen další odpočinkovou slátaninou s pár dobrými gagy. Po zhlédnutí ale musím svůj názor změnit. Film občas zahraje i na vážnou notu a i přesto, že jasné ponaučení a průhledný konec nasvědčuje další "sandlerovce", není tomu tak. Pokud oželíte některé trapné vtípky (tu rozmrdanou kachnu si vážně mohli odpustit), pak se jedná o velmi slušnou komedii s dobrými scénkami jak s typickým Sandlerem, tak se Sandlerem v netypicky vážné poloze (a Hasselhoff stojí za to lol). [Přesná stopáž: 103 min] ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerovkami mám opravdu problém. Zdá se, že začínají představovat určitý normovaný typ komedie, který sice místy pošilhává po solidním humoru, ale nerad se přitom zbavuje toho opačného. Dát jim tři hvězdičky, vyzdvihnul bych je ve svém hodnocení někam na roveň "Heartbreakers" či "Nesvatbových". Zůstanu-li u dvou, klesnou někam na úroveň Roba Schneidera (který ovšem sám pro mě ještě nepředstavuje komediální dno). Tentokrát jsem se ovšem zas tolik nepobavil a toho trapného bylo i díky časovému posunu přeci jen víc. Porovnám-li třeba s podle mě o něco povedenějším "Anger Management", volím protentokrát možnost číslo dvě. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Originálních nápadů není nikdy dost. Když jsou navíc podtržené humorem, skvělou vizuální stránkou a zatraceně sexy Kate Beckinsale, tak si můžete říct, že ta hodina a půl stála za to. Hlavní myšlenka děje je sice celkem obehraná, ale dokud se lidé budou chovat jako idioti a žít ve spěchu, tak je potřeba, aby jim to čas od času někdo vpálil do obličeje. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler válí. Jeho herecký výkon je na stejně vysoké úrovni, jako ten komediální. Sandler se v poslední době ukazuje v čím dál více kvalitních snímcích, a samozřejmě nezapomněl pozvat i svého kamaráda Roba Schneidera, jehož princ byl nejvtipnější postavou filmu (v poměru s dobou strávenou na obrazovce). Hasselhoff si zahrál nejlepší roli svého života a o Walkenovi je zbytečné se vůbec zmiňovat. Snad první film, kde Sandler dokázal, že umí hrát i dramatické role, a ke konci mě donutil uronit slzu, a ne jednu. Zápletka docela originální (docela... podobné balení tu bylo už několikrát, nyní ale se zbrusu novým obalem), takový univerzální ovladač mého vlastního univerza by nebyl rozhodně k zahození. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Komedie za 82,5 milionů utržila během prvního víkendu (23.-25. 6. 2006) promítání v USA 40 mil. dolarů a tím se pro Adama Sandlera stala osmým filmem debutujícím na první příčce žebříčku. Také to byl jeho sedmý film, který překročil magickou hranici 100 milionů. Nakonec celosvětově utržil 240 milionů. (imro)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama