Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (290)

ajuska odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu najít nic, za co bych mohla dát tomuhle filmu alespoň jednu hvězdu. Pidihajzlík je přesně ten typ rádoby komedie, který nemám ráda a který mi nepřipadá ani trošku vtipný, ale spíš zoufale trapný. Celé je to vlastně jen o příšerně se pitvořícím falešném dítěti, fekálních "vtipech" a úderech do rozkroku. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tady se dá pozitivně ohodnotit snad jen odvaha českých distributorů film poslat do oběhu s názvem Pidihajzlík. Když však za hlavu hodím všechny mé předsudky ke tvorbě bratrů Wayansových, nešlo o úplný průser. Pár zábavných momentů komedie nabídla a Wayansovi mají štěstí, že mezi sebou mají Marlona, který umí dělat s obličejem až neuvěřitelné věci. Pidihajzlíka jsem si pustil jako nenucenou a jen podkresovou záležitost a svůj účel splnil. Párkrát jsem se zasmál a házím dvě hvězdy. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Už od první minuty, kdy hraje hip hopová písnička s názvvem " My House" od jednoho z nejlepších rapperů poslední doby Llyoda Bankse jsem věděl, že ten film se mi bude líbit. Potom tam ještě ke všemu hrála pisníčka od 50 cent " Candy Shop" , kdy jeden rádoby rapper rapuje se svým velmi vtipným textem. Nejenže mně to bavilo od začátku, ale ono mně to bavilo celých 90 minut. Bratří Wayansovi pro mně vytvořili jednu nejlepších komedíí, co jsem mohl za poslední dobu vidět. Keenen Ivory Wayans se postavil za kameru a celkem se mu to podařilo vskutku solidně. Marlon Wayans v roli Calvina, který má asi 50 centimetrů, tak ten nemá chybu a Shawn Wayans v roli " víkendového táty " byl velmi dobrý. Scénář byl taky povedený a je hlavně nabitý neuvěřitelně vtipnými scénami a přiznávám se, že jsem se několikrát zasmál i nahlas. Velmi ale opravdu velmi povedená komedie a hlavně bohužel hodně moc podceňovaná. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

To je tak hloupý film, že se mi ani věřit nechce, že mu dávám tolik hvězdiček. Bohužel (bohudík) se za dementní slupkou Pidihajzlíka skrývalo i pár těch lepších vtípků a naprosto dokonalý závěr (čímž nemyslím sentimentální "loučení se", ale až scénku v titulkách). Každopádně mi to jednou stačilo a na podruhé bych tenhle film asi musela vypnout okamžitě - kdybych se nechtěla k smrti nudit. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sice opravdu nemusím, ale už se tak nějak stalo, že jsem se připletl k jeho sledování. A co pro mě bylo překvapující - přežil jsem to a občas se i bavil. Humor téhle komedie nepatří zrovna k tomu nejinteligentnějšímu (však také zhruba každých pět minut někdo dostane něčím do koulí), ale objevily se zde i dobré momenty, u kterých jsem se chtě nechtě musel smát. Dávám sice jen dvě hvězdičky, ale pro tento druh filmu je to ode mě velice kladné hodnocení. Já se u toho bavil. Stydím se za sebe. Občas si asi člověk musí trochu vypláchnout hlavu podobnou hovadinou... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)
  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama