Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

ajuska odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu najít nic, za co bych mohla dát tomuhle filmu alespoň jednu hvězdu. Pidihajzlík je přesně ten typ rádoby komedie, který nemám ráda a který mi nepřipadá ani trošku vtipný, ale spíš zoufale trapný. Celé je to vlastně jen o příšerně se pitvořícím falešném dítěti, fekálních "vtipech" a úderech do rozkroku. ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, na kterou fakt rád vzpomínám. Vidět skvělé duo Shawn Wayans a Marlon Wayans v tomto podání je topové. Vidět Pidihajzlíkove pokusy ukrást kámen, který mu vlastně sám dal, a hrát si u toho jakože je mimino, tleskám. Nevím koho napadl z originálního názvu Littleman udělat Pidihajzlík, ale to k tomu dává grády. Doporučuji. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Keď som v ukážkach videl zmenšnehého Marlona Wyansa v dupačkách, tak som bol presvedčený, že tento film bude odpad! ako vyšitý, lebo pre dementné komédie nemám pochopenie. Niečo podobné som ale predpokladal aj u predošlého filmu Wayans Bros., kde boli zamaskovaní za ženy, no nakoniec som sa pri ňom celkom bavil a aj tu som sa prekvapujúco viac krát zasmial a vyložene trápne momenty prišli až na koniec, keď sa bratia dostali do konfrontácie s mafiánmi. Takže film obstál celkom dobre, ak ho porovnám napr. s väčšinou Sandlerovych filmov. ()

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Bratrům Wayansovým už asi přišlo vydávání se za sexy blondýny málo hardcore, takže teď se jeden z nich infitruje mezi nic netušící (!!!!!!!!!!!!) černošský pár coby opuštěné nemluvně. Hahaha. Cítíte v tom ten komediální potenciál? Ne? Přesně tak, žádný tam není. To znamená, že je třeba předvést nějaký ten fekální humor, aby se fanoušci těchhle hovadin měli vůbec čemu zasmát. Já dávám sice odpad, ale myslím, že i zírání do odpadkového koše by bylo méně nechutné a více zábavné. ()

fray 

všechny recenze uživatele

když se ve filmu pouzije jeden vtip dvakrat...vypada to uz blbe. v tomto filmu pouzili dokonce jeden vtip 9x a to velmi trapne a ohrane bouchnuti mezi nohy. ocividne je stale dost lidi co podobne veci nikdy neomrzi a pokazde se tomu zasmeji. jedna a 1/2 * za dva trochu povedene vtipy a za to, ze jsem u toho vubec vydrzel. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Percy donese Calvina v psím pelechu před dveře a schová se za keř. Následuje záběr z ulice na dveře a psí pelech a Percy jde vidět za keřem. Darryl otvírá dveře a dívá se na Calvina, přitom je vidět v záběru i keř za kterým má být Percy schovaný, ale Percy tam není. Až se Darryl zavře dveře i s Calvinem, tak Percy vychází z keře. (prochy10)
  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama