Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Prehistar_ odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná sr*čka. Herci snad už otravnější být nemůžou, walkers až tak impozantní nejsou (spíš k smíchu), horší dialogy sem ještě neviděl. Vrcholy odpadovosti ale jsou neskutečně trapný mnich blekotající cosi o tom, že "bůh se na nás vykašlal", voják rozvášněně přednášející o cennosti vědců a konečně taky neuvěřitelně trapný konec, kdy hlavní hrdina škemrá o zabití jednoho "walkera, načež se onen walker bezvládně sesune k zemi. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo přežil jsem to... ale řeknu Vám lidi, že tenhle film je v žánru sci-fi něco jako Lunetic v hudbě :-) Jen 4 základní věci, které mě sraly nejvíce: 1) Efekty, které vypadají jak z 80. let, případně radši nejsou vůbec ukázaný. Při prvním pohledu na obří kráčející cosi jsem si vzpoměl na klasický Souboj Titánů. 2) Neustálý WTF momenty, které vrcholí když jeden z hrdinů prostě zvedne kulisy chajdy, podleze ji a zevnitř otevře bez klíče předtím zamčené dveře, načež se oba hrdinové v této "pevnosti" skryjí. 3) Kněz a jeho desetiminutové monology o bohu jsou vskutku k nepřežití... připadal jsem si jak v nějaké sektě. 4) Celková naprosto totální nuda, demence, neakčnost a zoufalost. ()

Reklama

dud odpad!

všechny recenze uživatele

Co si vzpomínám, tak bezkonkurenčně nejdebilnější film, který jsem viděl. Pustil jsem si jej zcela záměrně, vědom si „skvělé pověsti“ Asylumu a s očekáváním dobré zábavy z nízkorozpočtové slátaniny. A musím uznat, že první polovinu filmu mě opravdu fatální neherectví, opakující se trikové scény, nesmyslný děj, tragické dialogy, otřesné postavy a já nevím co ještě, bavily. Když mi ale v druhé polovině došla zásoba smíchu, stalo se dokoukání filmu utrpením a z toho množství debility a amatérství, kterou tvůrci do filmu vložili, jsem měl tendence k sebepoškozování. ()

Suomi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je asi to nejhorší co jsem v životě viděl, po naprosto stupidním začátku,se rozjede něco, co se nedá ani komentovat, děj neexistuje, efekty-tak na nich si vyhráli, ty tam nejsou snad vůbec a o hereckých výkonech nemá smysl mluvit.Film začne tím , že někde havaruje něco z vesmíru,ta věc spadne na zem, vytvoří kráter a do toho spadne člověk, 15 minut řeší jak člověka vytáhnout s kráteru, než další záběry ukáží, že je hluboký asi půl metru,řvou na sebe, jako by byl někde 50 metrů pod zemí a takto skvěle jede film po celou dobu.Tento film by se měl uchovat,pro další generace, hlavně pro Uwe Bolla,protože ten jedinej by se v něm snad inspiroval. ()

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem prostě nevydržel mít zapnuté dokonce. Toto bylo tak HROZNÉ, že to snad nikdo, kdo se na tvorbě podílel, nemohl myslet vážně. Ubohé, trapné a příšerné v každém směru, jednoduše propadák každým coulem, člověk žasne, že do tohoto někdo mohl vrazit peníze - 1 milion dolarů?! 5 korun už bylo moc. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama