Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a negativní ohlasy na tento film, tak jsem se rozhodl, že se na něj podívám. Upřímně řečeno...už jsem viděl daleko horší efekty...v tom bych problém neviděl...ale ten příběh byl tak nudný a o ničem, že jsem myslel že usnu...a ten konec...to už jenom byla tečka za tím vším...myslel jsem, že nedám odpad, ale bohužel jinak to nejde... ()

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem prostě nevydržel mít zapnuté dokonce. Toto bylo tak HROZNÉ, že to snad nikdo, kdo se na tvorbě podílel, nemohl myslet vážně. Ubohé, trapné a příšerné v každém směru, jednoduše propadák každým coulem, člověk žasne, že do tohoto někdo mohl vrazit peníze - 1 milion dolarů?! 5 korun už bylo moc. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Sem tam se tam projde obrovskej železnej krab s dvacetimetrovýma hnátama, a to je tak bohužel všechno. Nejen že je to strašná nuda, tak je to ještě natáčený na domácí kameru. Fakt hrůza. To i POVSTÁNÍ STROJŮ mě víc bavilo a ty kovový megachobotnice jsou v něm líp udělaný. [3324. hodnocení, 124. komentář, 9%, 9. nejhorší film] ()

Vikinec 

všechny recenze uživatele

Představte si otočný knoflík (něco jako volume), který umí zvýšit kvalitu zpracování námětu. Tohle jde jen u několika málo vybraných filmů. No a tady je volume na nule. Vzácná lahůdka pro gurmány braku, protože máme k dispozici i protipól s volume vpravo. I proto jsem se bavil královsky a nemůžu jinak než 5. Paradovně u originálu jsem dal 4, no... ()

10doktor10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší ani nechci říkat film, který jsem v životě viděl. Vydržel jsem asi 30 min a pak jsem to musel vypnout. Naprosto nelogický paskvil s tak strašlivými efekty, že si to nedovedete představit, dokud to neuvidíte. Hrůza a děs, nemá to nic společného s Válkou světu od Spielberga. Moje doporučení: Ani to nezapínejte! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama