Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A všichni: Hudba: Michal David, Text: Michal David, MartinezZ ~~~ (C G G7 C) Hrůzný úděl měl jsem dnes, zírat na film, vít jak pes. (C7 F C) Hrůzný úděl před očima rost, chvíle krátká (G G7) a já už měl dost. * (C) Když se nedaří, co podařit se má, (F) vzniká pěkně blbá Asylovina. (C) Člověk nevěří, co mozek jeho zří, (G) tupá chujovina. ~~~ A proč tedy něčemu takovému dávám 2 hvězdičky, když by si to zasloužilo odpad? Protože ačkoliv je to nízkorozpočtová über-béčková verze Spielbergovy Války světů, je to úplně, naprosto to stejné! Akorát tady nejsou megalomanské efekty a nehraje v tom Tom Cruise. V podstatě by se dalo říci, že tohle je nejlepší Asylumácká adaptace původního filmu. I původní Válka světů si ode mě za svoji ubohou pitomost vysloužila 1,5* a Invaze světů ji v drtivé většině jejích debilit výborně kopíruje. ~~~ Na to, že je to aktuálně zdejší 15. nejhorší film, jsem čekal něco mnohem, mnohem strašnějšího. Ale ono je to jen stejně debilní jako Spielbergova verze, což mě překvapilo. Gratuluji lidem z Asylumu. ~~~ Vlastně ne, Invaze byla v něčem lepší, na začátku byla poměrně hezká kočka ve sprše. To Špilbu nenapadlo, ha! ~~~ Samozřejmě, jinak je to na odpad :) ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky bych dal asi za první minutu filmu a to nemám na mysli úvodní titulky. a Jinak je to strašný. Chápu lidi, co chtějí natočit kravinu, v pohodě, ale lidi co chtějí natočit solidní film a natočej kravinu, tak ty bych poslal radši někam do fabriky na linku. Taková ztráta času včech zúčastněných a o nákladech ani nemluvím. Na špatný efekty už jsem zvyklej, ale ten příběh, výkony, dialogy, kamera, střih, atd....to nemám slov. 5% ()

Reklama

Suomi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je asi to nejhorší co jsem v životě viděl, po naprosto stupidním začátku,se rozjede něco, co se nedá ani komentovat, děj neexistuje, efekty-tak na nich si vyhráli, ty tam nejsou snad vůbec a o hereckých výkonech nemá smysl mluvit.Film začne tím , že někde havaruje něco z vesmíru,ta věc spadne na zem, vytvoří kráter a do toho spadne člověk, 15 minut řeší jak člověka vytáhnout s kráteru, než další záběry ukáží, že je hluboký asi půl metru,řvou na sebe, jako by byl někde 50 metrů pod zemí a takto skvěle jede film po celou dobu.Tento film by se měl uchovat,pro další generace, hlavně pro Uwe Bolla,protože ten jedinej by se v něm snad inspiroval. ()

Anakikin 

všechny recenze uživatele

Tak abych se přiznal, moc jsem nepochopil, proč tenhle film vůbec vznikl. Snad jedině jako splnění dávného snu režiséra, ale každopádně se v tomto případě jedná o průšvih. Takřka souběžně totiž vyšla Spielbergova verze, která vyhrává stylem K.O. Ať už se budeme bavit o hercích, kameře, trikové složce, lokacích nebo zvuku, pokaždé s přehledem vítězí Spielberg. Možná kdyby vyšel tenhle snímek ještě před rokem 1989, nemusel by být označen jako propadák, ale třeba pouze jen jako průměrné sci-fi. Avšak i o tom docela pochybuji... ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

:i) jednu hvězdičku musím dát :) bylo to tak trapné až to bylo krásné :o) no a teď vážně :) ta jedna hvězdička je za to že mě to i v určitých chvilkách rozesmálo :) myslím že režíser měl místo sci fi natočit parodii nebo z toho udělat komedii a možná by to mělo hvězdiček více :) možná dvě za nepovedený pokus o parodii :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama