Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Nufa odpad!

všechny recenze uživatele

Varování, tento film vás může podráždit, zbavit zdravého rozumu a vyvolat poruchy nervového systému a střev. Jinými slovy si představte, že v teplém letním dnu jedete hodinu a půl za traktorem plným hnoje. Jedete schválně co nejblíž, protože chcete poznat, jak hrozný to je. Občas se usmějete, ale pak se jen modlíte za to, aby to bylo za vámi. Zkrátka není nic, co bych mohl ocenit, tohle se opravdu nepovedlo. Trochu s podivem, kde vzali finance a lidi, kteří by byli ochotni se podívat ještě na druhý díl. ()

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a negativní ohlasy na tento film, tak jsem se rozhodl, že se na něj podívám. Upřímně řečeno...už jsem viděl daleko horší efekty...v tom bych problém neviděl...ale ten příběh byl tak nudný a o ničem, že jsem myslel že usnu...a ten konec...to už jenom byla tečka za tím vším...myslel jsem, že nedám odpad, ale bohužel jinak to nejde... ()

Reklama

Rathe odpad!

všechny recenze uživatele

Když 2 dělají totéž, nikdy to není totéž. Ale tohle je teda takový paskvel... to snad není možný. Sakra, když na to nemají rozpočet, proč se do něčeho takového pouští? Herecké výkony - děsné, efekty - děsné, scénář - děsné, režie - děsné, kamera - ta zas tak děsná není, jenom trochu hrozné. Pání, díky za Spielbergovu Válku světů. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Spielbergova Válka světů bez Spielberga a hereckých hvězd, speciálních efektů, hromady peněz a hlavně bez nápadu. To je Invaze světů. Tentýž film, ale zpracovaný jinak, špatně, hrůzně, strašidelně, ani ne trochu vtipně, prostě příšernost snad až světového formátu, na kterou se dá koukat jenom na vlastní pěst. Divím se, že něco takového vůbec vyrábí, když ví, že podobný film točí právě Spielberg a já na to jak vůl koukám. No vyhnout se velkým obloukem je málo, nejradši bych spálil veškerý DVD které se vylisovali a prodali, veškerý záznamy a ty herce bych taky vyškrt ze světa, tohle bylo fakt moc. ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky bych dal asi za první minutu filmu a to nemám na mysli úvodní titulky. a Jinak je to strašný. Chápu lidi, co chtějí natočit kravinu, v pohodě, ale lidi co chtějí natočit solidní film a natočej kravinu, tak ty bych poslal radši někam do fabriky na linku. Taková ztráta času včech zúčastněných a o nákladech ani nemluvím. Na špatný efekty už jsem zvyklej, ale ten příběh, výkony, dialogy, kamera, střih, atd....to nemám slov. 5% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama