Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

...Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, zhruba někdy od tohodletoho roku někdy v pubertě jsem začal tento pořad sledovat, no tehdy samozřejmě ještě bez Čtvrtníčka. Dnes, když to řeknu na tvrdo, to stojí už pěkně za ho.no, prostě časy se mění a lidé taky, zlaté časy tohoto ve své době a kategorii zcela ojedinělého pořadu jsou nenávratně pryč. Čtvrtníček mi tam prostě nesedí, ten šašek by se měl dál raději věnovat těm svým přiblblým reklamám, ty mu jdou o poznání lépe. Z jisté shovívavosti za 3*, to se radši už mrknu čas od času na Filmopolis. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Koukám, že zákaz hodnocení je už fuč, takže můžu v klidu poukázat na bezradnost Vachlera i celé České televize. Nic neříkající PR materiálek, kdy je do trailerů namíchán povrchní, nekritický a často nepřesný komentář, tak aby distributoři i čeští filmaři měli svou hlásnou tvorbu. Tomu neříkám magazín, ale propagační leták na úrovni časáku od Intersparu. Druhá hvězdička tudíž jen za legendární skeče Holého s Kohoutem, jinak důkaz mizérie jak ve veřejnoprávní baště tak na celé "nefilmové" mediální scéně, která se naučila jen podlézavě referovat, propagovat, lákat, aniž by u toho zvládla přemýšlet. Perlička na závěr, dnes, zhruba půl roku po zahájení natáčení (pochopietlně s J.J.A.), jsem se z Kinoboxu dozvěděl, že MI3 točí Joe Carnahan. I to o něčem vypovídá. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Kinobox se postupem času propadl ze skvělého pořadu do bahna podprůměru. Čtvrtíček se sice opět snaží udělat z něj především zábavu, ale absolutně se mu to nedaří. Nezapomínejme ani na minimální informační hodnotu. A Vachler by měl začíst jíst maso nebo alespoň nedávat na jevo svůj podivný smysl pro humor. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Dobrý kačer aneb Čtvrtníček to zachránil! Buďme rádi za ta málo. Není to narvané informacemi, není to, co bývalo..To už napsali jiní. Na netu je toho určitě víc, ale Kinobox mě aspoň donutí změnit médium a sednout na gauč a koukat... I když často to propásnu a ani varovné cedule po bytě mi stejně nepomůžou... Mění totiž pořád vysílací čas. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama