Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jo dřív jsem to sledoval častějš ještě za doby Holého a Kohouta ty dva tam dělali neuvěřutelný kousky ,kdy jsem smíchy ch.... Pak jsem to přestal sledovat a až pak zase po letech sem tam sleduju mě Čtvrtníček nevadí taky je dobrý a má občas hustý hlášky hlavně jeho "Hezký kačer" mě vždy dostane. Sice se tam mnoho věcí o filmu nedozvíme a těch žebříčků tam bylo několik ne jako ted pouze jeden. Přesto je to solidní pořad. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Koukám, že zákaz hodnocení je už fuč, takže můžu v klidu poukázat na bezradnost Vachlera i celé České televize. Nic neříkající PR materiálek, kdy je do trailerů namíchán povrchní, nekritický a často nepřesný komentář, tak aby distributoři i čeští filmaři měli svou hlásnou tvorbu. Tomu neříkám magazín, ale propagační leták na úrovni časáku od Intersparu. Druhá hvězdička tudíž jen za legendární skeče Holého s Kohoutem, jinak důkaz mizérie jak ve veřejnoprávní baště tak na celé "nefilmové" mediální scéně, která se naučila jen podlézavě referovat, propagovat, lákat, aniž by u toho zvládla přemýšlet. Perlička na závěr, dnes, zhruba půl roku po zahájení natáčení (pochopietlně s J.J.A.), jsem se z Kinoboxu dozvěděl, že MI3 točí Joe Carnahan. I to o něčem vypovídá. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Dnešní úroveň zdaleka nedosahuje zábavné kvality z dob Holý & Kohout, ale určitá informační hodnota je zachována dodnes. Pro ty, co nečtou filmové magazíny či weby a nestahují trailery ideální volba, jak se podívat na pár záběrů z chystaných premiér a dozvědět se, kdy a co je v kině čeká apod. ___ Od doby, co to dostal Čtvrtníček je to navíc i místy vtipné... popojedem. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Môj milý ripo :-) a z akého dôvodu by sa program ako KINOBOX nesmel hodnotiť ? Nielenže nás informuje o časti filmového diania v ČR ale v predchádzajúcich rokoch, keď tam vystupoval ROMAN HOLÝ aj s parťákom, som sa pri každom vydaní váľal od smiechu. Škoda, že slovenská relácia NOVÉ FILMY V KINÁCH (neskôr FILM & VIDEO) zanikla. Čo keby si to sem tiež nahodil synak ? :-) (8.12.2005) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama