Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Kinobox se postupem času propadl ze skvělého pořadu do bahna podprůměru. Čtvrtíček se sice opět snaží udělat z něj především zábavu, ale absolutně se mu to nedaří. Nezapomínejme ani na minimální informační hodnotu. A Vachler by měl začíst jíst maso nebo alespoň nedávat na jevo svůj podivný smysl pro humor. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nefunkční. Trailery si můžu vevětší kvalitě stáhnout na moviezone nebo jinde a Holého komentář oželím. České filmy mě nezajímají. Aktualizace 21.9.- dnes jsem náhodou shlédnul kinobox a musím říci, že je vidět jednoznačný posun k lepšímu. Čtvrtníček má velmi specifický humor ostřejšího ražení, který můžu a filmy jsou DOKONCE hodnoceny, byť anonymně.. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Tak, já jsem mladší generace a tenhle pořad si vybavuju jen jeno matnou vzpomínku z dětství, která mě nikdy nijak neoslovila. Teď jsem se podíval na víc jak hodinové záznamy tehdejších dílů a to vám povím, to je velebizár. Devadesátky z toho čiší plným proudema je až k nevíře, že ty nevtipné a především neskutečně bizarní scény, parodující propagované filmy, tehdy mohli vysílat v celostátní televizi. Takový artefakt doby, kdy nic pořádného nebylo a to, co bylo, si pamětníci malují dorůžova. 1/5 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama