Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

Frankie 

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, jestli Vachlerově páce v ČT máme být vděčni za udržení Kinoboxu v programu jako prakticky jediného filmového týdeníku nebo si do něho a tvůrčího týmu kopnout a obvinit je ze sveřepého setrvávání ve stále stejném zaběhnutém schématu a nékolikaletém zamrzunutí na svém "životním minimu". ()

Reklama

quasar 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina hodnotících: s Holým a Kohoutem za 4, bez moderátora za 2 a se Čtvrtníčkem 1- za ten trapný projev. Kde je ten Čtvrtníček ze Sody a Obsluhoval jsem... Jeho projev se posunul od recese a černého nevypočitatelného humoru k naprosté trapnosti a upocené snaze za každou cenu říct něco vtipného. Mám pocit, že to začalo někde u "Vodafounu"... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Kohout a Holý byli nepřekonatelní, dodnes se pamatuji, jak jsem nedočkavě seděl u televize a těšil se na další scénku, kterou tohle příšerné a zároveň úžasně geniální duo vymyslí. Když pak byli nahrazeni Čtvrtníčkem, byl jsem trochu zklamaný, ale i on svoje "hájení" ustál a jeho specifické glosy také našly svoje místo. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno