Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nefunkční. Trailery si můžu vevětší kvalitě stáhnout na moviezone nebo jinde a Holého komentář oželím. České filmy mě nezajímají. Aktualizace 21.9.- dnes jsem náhodou shlédnul kinobox a musím říci, že je vidět jednoznačný posun k lepšímu. Čtvrtníček má velmi specifický humor ostřejšího ražení, který můžu a filmy jsou DOKONCE hodnoceny, byť anonymně.. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jestli na něco v bedně koukám pravidelně, tak na Uvolněte se, prosím a právě Kinobox. Čtvrtníčkův humor je něco co mně tady scházelo, nevím, proč neuvádí Českýho lva, je jedinej, kdo se zase může přiblížit Duškově genialitě. Nebojí se jít až za hranici trapnosti humoru, kde se ale právě vtip povyšuje nadruhou. Tohle už umí jen Mistři, jakkoli může někomu tento tilul ve srovnání se Čtvrtníčkem připadat absurdní. Na to já kašlu, pokaždý se královsky bavím, takže díky, Petře a DOBRÝ KAČER! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

...Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, zhruba někdy od tohodletoho roku někdy v pubertě jsem začal tento pořad sledovat, no tehdy samozřejmě ještě bez Čtvrtníčka. Dnes, když to řeknu na tvrdo, to stojí už pěkně za ho.no, prostě časy se mění a lidé taky, zlaté časy tohoto ve své době a kategorii zcela ojedinělého pořadu jsou nenávratně pryč. Čtvrtníček mi tam prostě nesedí, ten šašek by se měl dál raději věnovat těm svým přiblblým reklamám, ty mu jdou o poznání lépe. Z jisté shovívavosti za 3*, to se radši už mrknu čas od času na Filmopolis. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nejlepší byly starý díly s Holým a Kohoutem (kombinace filmových scén a hlášek...Vetřelec IV: "Tak je sežereme my. ""To nezvládnem, jsou moc velký." "Já myslím nepozorovaně, po kouskách, aby si toho nevšimli."). Čtvrtníček mi ze začátku nesedl, ale pak jsem mu přišel na chuť a pochopil, že jeho humor je hodně podobný mému, tj. z něčeho si dělám srandu, ale ani to dělání si srandy vlastně neberu vážně a to celé na druhou... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama