Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali tak mě to zdržovalo při sledování reklam. Modlil jsem se aby to skončilo, protože jsem neměl nic jiného na práci, když jsem byl dítě. Já jsem řekl práci, špíše bych měl říci, že jsem se nudil a měl jsem rukou podloženou bradu. A kinematografii jsem prd rozuměl. Tedka ale dokáži ocenit ty všechny grafické vychytávky a filmy díky csfd začínám na druhou milovat. Takže sem s ním... dávám 1 bod za rušení při sledování filmů v mém mládí. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jo dřív jsem to sledoval častějš ještě za doby Holého a Kohouta ty dva tam dělali neuvěřutelný kousky ,kdy jsem smíchy ch.... Pak jsem to přestal sledovat a až pak zase po letech sem tam sleduju mě Čtvrtníček nevadí taky je dobrý a má občas hustý hlášky hlavně jeho "Hezký kačer" mě vždy dostane. Sice se tam mnoho věcí o filmu nedozvíme a těch žebříčků tam bylo několik ne jako ted pouze jeden. Přesto je to solidní pořad. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčkův humor mi sedí a rád se nechám vtáhnout do jeho zvláštní ,,vraťácké" (byl kdysi zakladatelem a performerem v divadle Vrata, obdoby divadla Sklep) stylizace a nechat se mystifikovat jeho crazy nápady (rozumím ale výtkám partnerských produkčních filmových společností, že díky moderátorovi je poněkud upozaděna informační hodnota pořadu...já také kolikrát ani nevím, jaký film měl právě v Kinoboxu premiéru, jelikož se pořád jen směju...) Tak tedy dobrý kačer...:-) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Informační hodnota je veskrze nulová. Přesto je Kinobox nezapomenutelná záležitost a to díky svým začátkům, když něm excelovalo se svými scénkami a skeči duo Holý - Kohout. Tehdy by to bylo za 4*. Nyní se Kinobox po letech navrátil k vysílání s živým komentátorem a ač se může Čtvrtníček snažit sebevíce, tak to většinou nefunguje, ale stále lepší než předchozí mnohaletá podoba kdy ty zbytečné reklamy (ehm, pardon - reportáže) běžely podbarvené pouze šedivým voiceoverem. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, jak se dá takový pořad posrat. Nemoderovaný kinobox jsem ohodnotil 4*. Ale nová verze moderovaná velice trapným, rádoby zábavným Čtvrtníčkem je naprosto strašná. Nevim co bylo důvodem takové změny, ale rozhodně to nebyla změna k lepšímu. Dávám hodnocení takto, starý Kinobox 4*, nový Kinobox 2* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama