Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

klerik 

všechny recenze uživatele

No fakt sa na to nepozerá zle :-) Corey Yuen opäť raz boduje peknými herečkami a namakanými súbojmi. Ale... tento scenár písali traja(!!!) ľudia? Ak sa budem tváriť, že šlo o poctu DRAK PRICHÁDZA, dokážem tomu dať tri šutre. Ale inak mi bude stačiť pozrieť si nabudúce už len nejaký zostrih. MORTAL COMBAT nebol natočený tak okúzľujúco, ale bol o čosi inteligentnejší... Fakt... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Blbůstka pro teenagerské milovníky ženských bitek. Inspirace Mortal Kombatem je zjevná a nepokrytá. Dobré na jedno zhlédnutí, protože o nějakém scénáři nemůže být ani řeč a bitky, tvořící hlavní náplň filmu také nejsou nějak mega úchvatné. Snímek bych nikomu nedoporučoval, prostě proto, že existují mnohem lepší bojové filmy. Ale 10-až-16tiletému klukovi to může připadat jako splněný sen:D A věřím, že se z toho za pár let stane kult:) Škoda jen, že to neni ještě mnohem tupější, chybí tu nějaké vyloženě zapamatovatelné hlášky a scény, které by z toho udělali pecku, jako jsou některé Arnoldovy filmy. Chybí také větší brutalita (ve snímku neni žádná!) a krev, což je opravdu škoda. Celkově film ale hodnotím docela kladně, hlavně proto, že nemá velké ambice a předčil má očekávání. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

750 x upgradovanej mortal kombat + místo vymatlanejch rádoby bojovníku jsou sexy holky co všude chodí v plavkách a Corvey Yuen využívá dositosti záběrů na všechny jejich krásný křivky a že je fakt na co se dívat. Ale to neni jediný co tenhle film nabízí, sice příběh nic originálního, ani nic extra zajímavýho, ale všechno to vynahrazuje parádní a hustá choreografie všech soubojů, parádní kamerový a trikový vychytávky a neskutečný množství fakt cool bojových komb s bullettimem v podání těch super krásek a dolaďuje to výbornej svižnej soundtrack. Takhle by měl nějak vypadat film o ničem a přitom zábavnej jak sviň ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Turnajovka nového tisíciletí - to jsem se vážně nasmál. Fakt nečekám od podobného stylu filmu nějaký děj, čekám jen dobře odvedené souboje, ale tady jsem zažíval, jak u soubojů, tak u děje pocit trapnosti, jaký jsem doposud zažil jen při sledování přiblblých teen komedií a při sledování filmů s Hulkem Hoganem. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Herní série mlátiček Dead or Alive si získala oblibu realistickou choreografií a přítomností spoře oděných hrdinek. Film herní dějovou platformu a přítomnost ztepilých žen geniálně skloubil s velkou mírou sebereflexe a zdravé nadsázky. Výsledek připomíná Charlieho andílky, jen se ještě více vyžívá ve stylizování soubojů a estetizování ženských těl. Hongkongský režijní rukopis Coreyho Yuena se pozná především na videoklipově střižených, hyper efektních dynamických soubojích inspirovaných stylem a prostředím bojových scén legendárních hongkongských filmů. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama