Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Satan prichádza je shit!....prichádza Whisper. Náš mladý je vážny psychopat, o mnoho lepší ako v Satan prichádza. Nie je to síce taká vyvraždovačka, ale je kukateľné (Sarah Wayne Callies vyzerá veľmi dobre), Josh Holloway dokazuje, že nie je hercom (Lost sa neráta, tam len odpisuje). Ak máte radi "duchařinu", ale nebojíte sa vrážd, to je ideálny film na večer. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nový Omen sklamal na plnej čiare ale máme tu ešte Whisper, kde anjela pekla stvárňuje opäť malý fagan ktorého unesú štyria únoscovia, schovajú sa v dome v horách a tam s nimi chlapček rozohrá hru a komplicov proti sebe poštve. Mohol to byť dobrý horor, ale je z toho nakoniec len taký thriller pretože skrátka nie je to tak diabolské ako by to mohlo byť. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film je naozaj dobrý! Keď odmyslím prvú scénu, ktorá mi prišla málinko bez súvislosti k neskoršiemu vývoju, začal dej veľmi prozaicky a zdanlivo klasicky, ale postupne sa začal vyvíjať ďalej v niečo oveľa temnejšieho. Celkový obraz príbehu, rovnako ako exteriéry, podsúvajú pocity napätia, stiesnenosti a odrezania. Aj možno preto som sa niekoľkokrát zľakol. Herecké výkony sú veľmi slušné a neurazia, myslím si, že hlavne pán režisér môže mať budúcnosť. Ale fakt príjemne ma prekvapil. Dokázalo ma to vtiahnuť do deja, párkrát som sa dokonca aj zľakol. Páčili sa mi krásni vlci, ponurá atmosféra filmu a vlastne celý príbeh bol zaujímavý. Jasné, až tak dokonalé to samozrejme nebolo, ale mne sa to fakt páčilo. Záver filmu musím tiež hodnotiť kladne. Ja to teda doporučiť určite môžem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle zklamání, Omenu to nesahá ani po kotníky, jelikož celej příběh je výrazně slabšího ražení, chlapec,ač ho tady dost lidí vyzdvihuje, tak je spíš k smíchu, než že by byl uhrančivě děsivej, krom toho působí neskutečně přehnaně profi, kdy má neustále plno geniálních průpovídek, ale uvěřitelný jsou z toho tak dvě slova a cítit nějaký neznámý zlo z něj neni ani na třícentimetrovou vzdálenost. Ostatní postavy se zase chovaj trošku nelogicky a chaoticky a nechávaj asi až moc snadno a jednoduše vochcávat od chlapce. Je to bohužel nuda, kterou ale občas vylepší povedená, i když čekaná, lekačka a závěrečných dejme tomu 15 minut začínajících výborným chorálem nebo jak bych to nazval, víc ani ťuk. 2,5* ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Únos malýho chlapce se stane tou největší blbostí v jejich životě. V hlavních rolích Sawyer z LOSTu a Sara z Prison Breaku, sympatická seriálová dvojka, ale bohužel to není tak úplně o nich. Souhlas, že na toho malýho Satana není příjemnej pohled, tohle je zvládnutý dobře, až na ty rádoby chytrý průpovídky. Prostředí tý chaty a lesa taky slušný. Napětí funguje, ale to je všechno. Chybělo mi nějaký hlubší objasnění, ale je mi jasný, že na to moc prostoru nedostali. Jinak vcelku průměrnej thriller. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama