Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

paascha 

všechny recenze uživatele

Wow, už konečně vím jistě, že jsem se úplně minul povoláním. Kdybych to mohl vrátit, stal bych se čínským smradem, co vypráská japonskou korporaci a nádavkem pár desítek kyborgů, golemů, krvelačných potvor a jiných freaks, aby si na konci smlsnul na vlastním taťkovi. Aby mi kinderhackers nezaspamovali postbox nenávistnými vzkazy typu: ty jsi ale debyl, kdiž se ti nelíbí nejvíc kůl teken, dávám jednu stár. Jakože jsem mlád:-)) ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Tekken patrí do kategórie filmov, ktoré nesledujem takže jeho prípadné kvality nedokážem posúdiť v kontexte iných žánrovo podobných filmov. Môžem hodnotiť iba na základe mojich osobných dojmov. Nenašla som nič v tomto príbehu čo by ma bolo zaujalo, prekvapilo či inak upútalo a žiaľ bojové scény oceniť neviem pretože im nerozumiem. Predsa len my ženy asi skôr oceňujeme romantiku, aj keď odrobinka by sa našla aj tu. Videné v rámci Challange tour marec 2016 - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tekken je čistokrevný film pro fanoušky videohry. A i u těch je otázka zda film přijmou vřele, a nebo vůbec. Upřímně se mi líbilo ztvárnění herních charakterů. Herci jsou vybraný dobře a za kostýmy taky jedna. Například neskutečně sexy Kelly Overton v roli Christie Monteiro. Ale kámen úrazu je samotný Jin (Jon Foo). Jelikož jeho mladistvý jsem mu zkrátka nesežral. Nemluvně o tom, že pokaždý když mu v souboji (snad v každém) teče do bot, tak se mu zobrazují minulost s matkou a FŮŮŮ už je na nohou a rozdává rány. Každopádně scénář není tak zlý, první půlka je dobrá a za tou polovinou se to začíná bohužel lámat a finále filmu je paskvil. Pěkně vytvořené souboje s velmi věrným podtextem ke hře. To chválím. (67 %) ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo zná herní sérii, nemůže jít s hodnocením výš. Heihachi poctivý dědula, Nina s Annou bok po boku, Christie běloška, Steve Fox manažer, navíc starší, než Nina, což je ve hře jeho matka, a byť ve hře moje nejoblíbenější postava Brian jako šampion turnaje?WTF? K tomu chybějící postavy Lei, Gun Jack, Paul, King, Ogre.... Ale hlavně Ling Xiaoyu, jež byla úhlavní nepřítel Heihachiho. Tohle je prostě splácanina pro děcka a fanoušky Tekkenu jen zklame! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jakožto člověk odkojený na jedné z prvních konzolových adaptací, moje hodnocení bude zřejmě neúměrné skutečnosti. Velmi rád jsem zavzpomínal na postavy ze stejnojmené hry. Pravda, velmi mnoho z nich mi ve filmu scházelo. Přesto bych to označil za docela povedenou mlátičku, u které jde přemýšelní stranou. 92 minut uteklo jako Usain Bolt soupeřům na LOH. Stopáž zvolená správně, tudíž film nedostal příležitost začít nudit. Nejedná se o žádný trhák, ale to jsem očekával, už když jsem se k filmu odhodlal. Já byl spokojen. * * * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Scéna s policisty ze začátku filmu jsou jedním z nepoužitých záběrů, natočených pro film xXx (2002). (korbitch22)
  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama