Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já prostě tento typ filmů můžu.Nenápadné drama,které v sobě má ale naprosto vše.Skvělé herce(supercharismatický Wahlberg mě opět nezklamal),city,emoce,atmosféru,vše na výbornou.Film je zároveň i napínavý,životní osud Vince Papali je velmi zajímavý a dramatický.A ikdyž si to celé plyne v poklidnějším tempu,neustále se něco děje,Papalimu a i jeho kámošům se zde nedá nic jiného než vážně fandit,veškeré postavy jsou totiž uvěřitelné a vesměs sympatické.Nesmím ještě opomenout velmi slušnou výpravu,a to jak u scén ze zápasů,tak zobrazením nelítostné doby.Nepřemožitelný je prostě výborným sportovním dramatem a nepamatuji,kdy bych tak moc fandil hlavnímu hrdinovy jako zde.A je opravdu velká škoda jak moc nedoceněným filmem Nepřemožitelný je! ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Další perfektní sportovní snímek o americkém fotbalu! Sice mi tento sport nic neříká, ale film je natočen tak atmosfericky (sedmdesátky) a emociálně (osobní a sportovní části příběhu hlavní postavy), že je naprosto fuk, jestli máte rádi ten sport či naopak. Mark Wahlberg a Greg Kinnear to herecky utáhnou a režisér Ericson Core mile překvapil. Wahlbergovi budete fandit od první minuty, poněvadž je to takovej milej chlap, kterýmu se zrovna nedaří. Sportovní drama podle skutečného příběhu, jak má být! Slabších 5 hvězd, někdy je potřeba nepřestávat snít (a doufat v naději)... ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Typicky americky sladak, ktery pojednava o tom, ze by clovek mel jit za svym snem. Sice film vznikl na zaklade skutecne udalosti, nepochybuji o tom, ze je prikrasleny a to asi dost. Presto vsechno je to pekny film s vybornym Wahlbergem, peknou kamerou, solidni vypravou a dobrym soundtrackem (ale treba hrani fotbalu na place v desti je doprovazeno hudbou jako z Titanicu, coz tvurci moc nezvladli). Film na jedno podivani, ale casu nelituji, spokojenost. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pozor! Provádí se konkurz do týmu philadelphských Eagles. Příběh o obyčejném učiteli, fanouškovi Orlů, který se dopracuje až k profesionálnímu hráči amerického fotbalu. Netradiční způsob podání sportovního motivu, který se neubírá pouze jedním směrem, nýbrž hned do dvou dějových linií. Vince Papale tak musí konfrontovat nejen s hráči Eagles, aby dokázal, že do týmu patří a získal jejich respekt, ale také působí i na poli coby kamaráda. Pěkné ztvárnění, které se vydává jiným směrem a nabízí tak pěkné strávení 99 minutek. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejsem zastáncem "amerických hrdiných filmů", kdy až vše americké přetéká horem dolem. Co mě ale zaujalo bylo zajímavé použití barev, stínů a detailů. Tento film je jeden obrovský patos, který si hodně pohrává se zpomaleným záběry. Mark Wahlberg pro mě byla dobrá volba - za mě se na tyto role hodí a má štěstí, že je takto stavěn a ty role mu prostě věříte. Za mě je ten film podprůměr. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Vince Papala prodělal krátce před natáčením filmu úspěšný boj s rakovinou tlustého střeva. Přestože jistě nebyl 100% fit, nezabránilo mu to v tom, aby se účastnil každodenního natáčení jako asistent. (Posheidon)
  • Greg Kinnear se na roli připravoval tak, že trávil hodně času s trenérem Dickem Vermeilem během jeho poslední sezóny u Kansas City Chiefs. (don corleone)
  • Natáčení filmu oficiálně podpořil tým Philadelphia Eagles i vedení národní fotbalové ligy. (don corleone)

Reklama

Reklama