Reklama

Reklama

Pán času

(seriál)
  • Velká Británie Doctor Who
Trailer
Velká Británie, (2005–2024), 155 h 17 min (Minutáž: 42–88 min)

Režie:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (více)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill, Catherine Tate (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích. Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří. (P. J. D.)

(více)

Recenze uživatele Xeelee k tomuto seriálu (24)

Série 1 (2005) (S01) 

Tohle není důstojné navázání na původní seriál. The Unquiet Dead je fajn, Dalek klade doktorovi těžké otázky o sobě samém a pak tu jsou skvělé epizody The Long Game, The Empty Child/The Doctor Dances a epické finále Bad Wolf/The Parting of the Ways. Ale zbytek je nudný a nezajímavý průměr. 9. Doktor je naprosto nezajímavý. Většina důležitých postava se aspoň několikrát zachová jako naprostí idioti. Pak ale potěšil 7minutový kraťas s Rose, která je v Tardis přítomna regeneraci Christophera Ecclestona (jeho 1 sezóna je strašně málo, ale přitom tak moc...) na Davida Tennanta. 10. Doktor tu s námi vydrží o dost déle. Po 9. omylu bude skvělý, což ukáže už ve vánočním speciálu. ⤷ S02E00 The Christmas Invasion ()

Vánoční invaze (2005) (S01E14) 

S01 ⤶ Co by si svět počal bez čaje... Konečně Doktor jak má být! Vánoční úvod ke 2. sezóně šlape od začátku do konce. Proboha, proč jsme si museli protrpět tolik času s tím devátým? Jedna sezóna by se mohla zdát strašně krátkou dobou, ale byla to věčnost. ⤷ S02 ()

Série 2 (2006) (S02) 

S02E00 The Christmas Invasion ⤶ Silný příběh z Nové Země, královna Alžběta zakládá Torchwood, skvělá Madame de Pompadour, příchod kyberlidí do obnoveného seriálu a i K9 si sem zaběhl na štěk. Naprosto úžasná je hororová dvojepizoda se Satanem z počátků vesmíru, uvězněným na planetě obíhající černou díru. Mezi slabší patří jen variace na Akumulátor 1, Love & Monsters a nebezpečné dětské malování. Ale pak přijde vrchol sezóny, závěrečná dvojepizoda s kyberlidmi a Daleky na Zemi. Sbohem, Rose. A ahoj Donno. Z vánočního speciálu se výjimečně stal svatební 😁. ⤷ S03E00 The Runaway Bride ()

Nevěsta na útěku (2006) (S02E14) 

S02What? Nevěstu na útěku nehraje Julia Roberts, což je rozhodně velké plus 🙂. Donna je prostě zlatíčko. Už od nečekaného zjevení se v TARDIS má vyřídilku jak rotační kulomet a je boží sledovat interakce mezi ní a Doktorem. Objevuje se tu i koncept kapes větších uvnitř. To chceš! A závěr je šablonovitě béčkový. To nechceš. Jinak skvělou epizodu poněkud degraduje. ⤷ S03 ()

Reklama

Série 3 (2007) (S03) 

S03E00 The Runaway Bride ⤶ Výlet nemocnice na Měsíc má skvělý nápad, chytře vymyšlené zvraty i skvělou hutnou atmosféru, kdy většinu času někomu hrozí nebezpečí a netušíte co bude dál. A doktorka Martha je od první chvíle sympaťačka až na půdu. Společně s 10. Doktorem zatím jednoznačně nejlepší dvojice. Shakespeare je sympaťák a největší slovotepec všech dob, bojující s magií. Expelliarmus! A po slabší zácpě na dálnici se krásně uzavřela linka s Tváří z Boe. I když to nemělo na strohou scénu v minulé sezóně, kdy jsme zjistili, kdo to je. Evoluce Daleků je skvělý nápad, který se trochu vymknul. Experiment se strojem na mládnutí je dost ohraný a trčí z něj béčkovost, i když to není úplně špatně. 42 minut je pak poajté v nejlepší hororové hard sci-fi tradici. Změna na člověka už nás hodně přibližuje k tomu na co se tu od začátku sezóny odkazuje. A strašáci jsou skvělí. Jestli je Doctor Who v něčem opravdu excelentní, tak to jsou hororové prvky jako strašáci, andělé, nebo třeba figuríny z první sezóny. Andělé jsou fakt děsiví. Nemrkej! Geniální hříčka s časem a jeden z nejikoničtějších dílů seriálu. A pak přijde zlomový okamžik, kdy se do seriálu vrátí i Vládce. Poslední ze tří Doktorových úhlavních nepřátel. Vyšinuté psychopatické hypnotizující zlo. V epickém trojdílu překlenujícím prostor a čas. Aby nakonec opět umřel, ale u Vládce nikdy nevíš... Jo a pak tu je ještě krátká miniepizoda, kdy se protnul časoprostor 10. a 5. Doktora a hezky si popovídali v TARDIS. Milé. A na řadě je vánoční katastrofický speciál na Titanicu. ⤷ S04E00 Voyage of the Damned ()

Plavba zatracených (2007) (S03E14) 

S03Londýn. O Vánocích. Není tu bezpečno. Doctor Who. Vánoce. Vesmírná loď Titanic. To není dobrá kombinace. Titanic většinou jde ke dnu, víme? Max je vážně ďábelsky zvrácený týpek. Andělé se řadí k dalším ryze děsivým postavám. Škoda, že slibně rozehraný příběh sklouzne ke klišé a spoustě patetických sebeobětování. ⤷ S04 ()

Série 4 (2008) (S04) 

S04E00 Voyage of the Damned ⤶ Roztomilá tuková partenogeneze. Cool 🙂. Konečně program na hubnutí, který opravdu funguje! Je čas shodit pár kilo. A neposlouchat Donny matku. Nenasednout do budky byla životní chyba. Proplétání děje Donny a Doktora je super a její humanistický a ne zrovna hrdinský charakter dává mnoha příběhům hloubku a v konfrontacích probouzí v chladném zraněném Doktorovi lidskost. Možná i proto na něj vše co se kolem něj děje začíná tak doléhat. Ve speciálu The Waters of Mars se v něm na chvíli probudí cosi temného a v závěru The End of Time... Názorový střet s Donnou začíná už když dorazí do Pompeí krátce před výbuchem mezi následníky modré budky s věšteckými schopnostmi... Jednoho Ooda bych asi za 50 kreditů taky bral, kdybych nevěděl. Taky se tu prvně objeví Strax, jedna z nejlepších vedlejších postav seriálu! Epizoda s Doktorovou dcerou je už od začátku dost předvídatelná, šablonovitá a rozhodně nejslabší z celé sezóny. Ale je to sympaťanda a určitě se s ní dočkáme skvělých příběhů. Agathu Christie budou číst i v roce 5 miliard. A jestli máte strach ze tmy, tak nekoukejte na v závěru dost smutný díl z Knihovny s Vashta Neradou. Na planetě Midnight se pak odehraje hodně komorní nízkorozpočtová konverzačka, ale je to hutné a až hororové drama, ohlodávající na dřeň lidské povahy. A když Donna v alternativní minulosti odbočí doleva, tak se vše zvrtne a začne se blížit Temnota. Díl si kradou pro sebe jen Donna s Rose a funguje to skvěle. Osudová epizoda. Donna je výjimečná, závisí na ní osud Vesmíru a už se zase blíží Bad Wolf... Dalecká sklizeň může začít. Tvůrci napříc sezónou sofistikovaně propojují osudy všech společnic (vč. jedné z Doktorovy budoucnosti) a v závěru i dalších postav napříč sezónami a splétají v závěru jeden velký epický příběh. Každá sezóna je lepší a lepší. A po ní přišly hned 4 speciály, které uzavřely příběh 10. Doktora. Takže popořadě: ⤷ The Next Doctor ()

Další doktor (2008) (S04E14) 

S04 ⤶ V porovnání s 4. sezónou a dalšími letošními speciály dost slabota. Ale speciály bývají slabší. Ohrané schéma, zajímavá myšlenka s fejkovým Doktorem a s Milostí. To je paní času? Mám ohledně ní spoustu otázek, na které jsem nedostal odpovědi. ⤷ Planet of the Dead ()

Planeta mrtvých (2009) (S04E15) 

The Next Doctor ⤶ Po tradičních vánočních speciálech přišel velikonoční! I když motivy svátků už jsou ve speciálech dost okrajové. Děj patří k doktorovskému standardu. Funguje, ale postrádá hlubší myšlenky a emoce. A je vytržený z prostoru a času tohoto seriálu. Nemá žádný vliv na děj ani charakter postav a sympatickou zlodějku už neuvidíme. Takže ve výsledku je to jednohubka, která následujícím dvěma speciálům nesahá ani po kotníky. ⤷ The Waters of Mars ()

Vody Marsu (2009) (S04E16) 

Planet of the Dead ⤶ Dobře napsaný emotivní příběh o posádce marsovské základny, která musí umřít. Doktor hodně přemýšlí nad utrpením, které lidem způsobil, a něco se v něm hnulo. Něco velmi temného. A pokusil se vzepřít toku času. Změnit klíčový uzel. Je to tragická postava a někdy trápení překročí únosnou mez. Za závěr musím dát plný počet. ⤷ The End of Time ()

Konec času - 1. část (2009) (S04E17) 

The Waters of Mars ⤶ Taky máte poslední dobou špatné sny? Doktorova píseň končí. Ona se vrací a on se vrací. Oni se vrací, ale je pozdě. Vládce je zpátky a John Simm se pomátl a naprosto se vžil do postavy vyšinutého vraždícího maniaka. Díky němu přestalo existovat lidstvo. ⤷ 2. část ()

Konec času - 2. část (2010) (S04E18) 

1. částAle já nechci. Pánové času se vrací. A není to dobrá zpráva. Všechny dějové linie se splétají a neúprosně míří do jednoho bodu. Nastal čas, aby se střetli pánové času z Gallifreye, zavržené dítěte Doktor a Vládce, který konečně zjistil kdo je, proč se při pohledu do víru času zbláznil a proč slyší bubny. Nebo jsou ty 4 údery tlukotem srdce? Celý vesmír možná přestane existovat a Doktor poprvé vezme do ruky zbraň. Zlomený a bez vůle žít. Ale před smrtí ještě musí něco zařídit. Kdyby nebyl v takovém stavu a rozpoložení, tak by mi ta rozločková část přišla strašně patetická, ale není. Zazpíváme tiVesmír ti zazpívá svou ukolébavku. Ale ten příběh neskončí nikdy. I když teď rozhodně skončila jedna velká éra seriálu. Doktor se se staroušem Wilfredem jen baví a cítíte, jak na něj padá tíha celého vesmíru. ⤷ S05 ()

Série 5 (2010) (S05) 

The End of Time ⤶ Holčička s dírou ve zdi, které z toho hráblo. Nový Doktor začíná dobře, ale nevydrží mu to. Londýn ve vesmíru mi připomínal spoustu jiných dílů a zachraňoval to závěr. Pak následuje jedna z nejslabších epizod s Daleky. Aby to zachránil prvotřídní hororový dvojdíl s dalšími anděly. Upíři byli dost podprůměrní a Rory a jeho chemie s Amy mě vůbec nebaví. Vylepšuje to Amyina volba, ale vysvětlení na konci se mi moc nezdálo. Pak následuje dvojdíl s ještěry ze středu země o lidskosti a ještěrovitosti. Naprosto naivní a černobíle prvoplánové drama o boji mezi dobrem a zlem v nás. A kýčovitý závěr jinak dobrého dílu s Vincentem tam dali proč? I Nájemník byl dost prvoplánový. A i finále mi přišlo překombinované asi jako marvelovský multivesmír. Restart nebo milion alternativních možností zaručeně snižuje sázky a napětí. ⤷ A Christmas Carol ()

Vánoční koleda (2010) (S05E14) 

S05 ⤶ Létající ryby a žraloci, které uklidňuje zpěv. Tohle je nejdivnější variace na Dickensovu klasiku, jakou jsem kdy viděl. ⤷ S06 ()

Série 6 (2011) (S06) 

A Christmas Carol ⤶ Po zklamání z minulé sezóny začíná Doktor ve velkém stylu bojem proti Tichu a proti Siréně na pirátské lodi. Oboje velmi originální a Ticho se přidává k nejlepším hororovým momentům seriálu. Akorát závěr pirátského dílu s resuscitací je zbytečný a jen emocionálně moc tlačí na pilu. Nápad s TARDIS v ženském těle byl zajímavý a těm co neznají klasické série přibližuje co je TARDIS zač a proč je s Doktorem, ale nějak mi nedává smysl ta linka s lovem uvnitř mrtvé budky a co byla ta entita zač a proč to dělala. Marně v tom hledám nějakou logiku. Střet s lidmi z Těsta začíná silně béčkově a ten střet dobra a zla v lidech tu je opět poněkud křečovitě napsaný. A pak Doktor a jeho nepřátelé naprosto samoúčelně dlouho budují armády a rozpoutají válku vesmírných rozměrů, která se komorně odehraje na jedné lodi, vyšumí do prázdna a překlopila se do úplně něčeho jiného. Asi jen proto, aby se tam pro fanoušky objevily zajímavé postavy z minulosti. Ale následný přesun do nacistického Německa měl grády. Až na scénáristickou obezličku v podobě nahlížení do složek Doktora a River Song. Zas se tu dost na sílu tlačí na emoce. Strach z bubáka ve skříni nepatří k nejlepším hororovým epizodám, ale má překvapivou pointu. Na planetu Apalapucia pak letí jen proto, aby mohl Doktor, Rory a především Amy trpět a ždímat z diváků emoce. Oproti tomu v hotelu děsů se s osobními strachy a vírou pracuje chytře a dějotvorně. Následuje patetický díl o otcovství a o tom, že láska k dítěti z rozřezaného kyberčlověka mávnutím kouzelného proutku udělá zase tátu. Nedůstojná předehra k dílu, kdy má Doktor podle věštby zemřít. Poslední díl překvapí, ale nechá sezónu podivně otevřenou. Jak máme zůstat v napětí, když Doktor nemůže umřít? Furt se vrací jak marvelovští superhrdinové a občas to je prostě jen otravné. ― Co tady děláte?Ale, byla jsem na cestě na chanuku pro cikány, homosexuály a postižené. A řekla jsem si, Třetí říše stojí za prd. Půjdu zabít Fuhrera. ⤷ The Doctor, the Widow and the Wardrobe ()

Doktor, vdova a skříň (2011) (S06E14) 

S06 ⤶ Těžce osekaná variace na Narnii. Se spoustou klišé a nelogičností. Jak mohla vědět, že je mrtvý? Jak mohl pilot umřít jen proto, že neviděl hvězdy? Jak mohl... WTF? ⤷ S07 ()

Série 7 (2012) (S07) 

The Doctor, the Widow and the Wardrobe ⤶ Závěr minulé sezóny tvůrci nechali úplně vyhnít. Jako by se to nestalo. Smutné, že napsali něco, s čím si pak nevěděli rady. Po takové době je ale pořád možné vymyslet s Daleky něco nového. Dinosauři jsou béčkově vtipní, ale dějově dost překombinovaní. Western byl dobrý, ale Doktor držel zbraň, zbytečně způsobil smrt lidí včetně toho mimozemského doktora, který měl vlastně pravdu. Mohl pro něj mít pochopení. Morálně dost zvláštní epizoda. Pomalá invaze je,zajímavá, až na naprosto generický nelogický konec, který vůbec nevytěžuje to co se dělo předtím. Zamáváš sonickým šroubovákem a zachráníš svět. Konec. Andělé i v New Yorku opět perfektní. Následováni děsivými a béčkově zábavnými sněhuláky. Strax tu válí. Remain Calm, Human Scum! A Clara se vrací ve slušné Wi-Fi epizodě s Velkou inteligencí. Následuje Boj s Bohem: Muzikál. No já vám nevím... Mám z epizody dost smíšené pocity. Mezidruhová diplomacie na palubě sovětské ponorky se povedla. Romantická duchařina taky, jen v atmosférické epizodě občas drhne logika. Hororová cesta do hlubin TARDIS mi přišla téměř geniální, až na naprosto zbytečná monstra a závěrečné tlačítko. Viktoriánská Anglie, purpurové zrůdy, Madame Vastra, hláškující Strax a povedený mix vážných témat s humorem, to mi sedlo. Nápad vzít s sebou, ohrozit a traumatizovat malé děti je otřesný. To, že by dokázaly na netu vyhledat stopy nemožné dívky v čase, je dost nesmyslné. Schizofrenie Doktora trvá moc dlouho a začne být otravná. Nápad s upgradovanými kyberlidmi fajn, ale to provedení... Ale závěr stál za to. 7. sezóna je silně epizodní a jediným sjednocujícím motivem je Clara a občas se objevující Velká inteligence. A tyhle linky se nijak nevyvíjí. Ale v epickém finále, které se týká Doktora samotného, jeho minulosti, jeho budoucnosti, celého jeho života, se vše epicky spojí a uzavře. Lepší než boje s nepřáteli o osud vesmíru. ⤷ The Day of the Doctor ()

The Day of the Doctor (2013) (S07E15) 

S07 ⤶ Moffat překopal 50 let budovaný kánon a dopadlo to velmi doktorsky. Takové Doctorception. Se všemi Doktory, Pány času na Gallifrey i s nedoktorským Johnem Hurtem, který ukončil Časovou válku. A tohle trauma si od té doby s sebou nesou všechny další Doktorovy inkarnace. Film není jen oslavou a poctou seriálu, ale je to milník, který zásadně mění pravidla hry. Což nevím jestli je dobře, ale film je dechberoucí jízdou napříč prostorem a časem. Týmovka tří Doktorů, která potěší znalce seriálu i ty, kteří naskočili do budky až při jeho obnovení. Filmu předchází ještě dva krátká videa o zrodu válečného Doktora a okamžik z Galifrey, napadené Daleky. ⤷ The Time of the Doctor ()

The Time of the Doctor (2013) (S07E16) 

The Day of the Doctor ⤶ Když Moffat v předchozím výročním speciálu úplně překopal doktorovské univerzum, proč neporušit další pravidlo? Doktor málem zemřel stářím ve Vánocích, chráníc tamní obyvatele před všemi jeho odvěkými nepřáteli. Vrásčitý a smířený se smrtí. Finální smrtí bez regenerace. Nakonec ale nastartoval nový regenerační cyklus a odteď tu Doktor může být teoreticky navždy. Ale štve mě, že to byl nevysvětlený deus ex machina a doufám, že někdy zjistíme co a proč se stalo. Na konci Doktor zregeneruje. Na scénu přichází zmatený starý Capaldi a díl končí nejasným pocitem znepokojení. Něco je špatně a začátek další sezóny bude přiživovat pocit čehosi temného a tajemného v Doktorovi. BTW cením jak tu je do děje zapracována práce s vánoční tématikou i nelineární prolínání časových os na Zemi a u planety, co není Gallifrey. V hlavní roli krocan. ⤷ S08 ()

Série 8 (2014) (S08) 

The Time of the Doctor ⤶ Capaldi si mě získal. Všichni Doktoři, kromě toho prvního novodobého, jsou skvělí. Ale v éře Matta Smithe mi silně nesedly příběhy a koncepce sezón. Ze začátku Capaldiho éry mám celkově mnohem lepší pocit než z jakékoliv sezóny s Mattem Smithem. Dává Doktorovi hloubku, je temná a místo záhad je hlavním dějovým obloukem cesta do Doktorova nitra a hledání sebe sama. Epizody jsou koncipovány primárně s ohledem na vývoj postav a vztahů mezi nimi. Ale často k tomu bohužel používají zápletky dost samoučelně. První díl osciluje mezi genialitou a průměrností. Geniální je novátorské pojetí regenerace, budování temné atmosféry kolem toho kdo Doktor je, budování nového vztahu s Clarou, plného strachu a nejistoty. Dříve vypadal mladý pro své mladé společnice. Aby se cítil přijímaný. Teď je starý, dezorientovaný, ztracený v troskách sebe samého a potřebuje nasměrovat domů. Při konfrontaci s tulákem z něj jde strach. Clara je vystrašená, ale nový Doktor je vyděšenější než si kdokoliv dokáže představit a potřebuje pomoct. Potřebuje ji. A pak se děj překlopí do boje proti robotovi. To funguje při budování vztahu Clary s Doktorem, ale chybí vysvětlení co je ten robot zač, proč dělá to co dělá a čeho tím chce dosáhnout. T-Rex tam byl vlastně jen zbytečnou atrakcí. A pak se natahuje slovní konfrontace s Doktorem, která vede k rozhodnutí, které je těžké pochopit. Nová série je ale nastartována slibně a charakterově se na roli Capaldi skvěle hodí. Ten výraz bolesti a strachu v jeho tváři... Setkání s Dalekem v 2. epizodě vyvolává flashbacky z 1. sezóny. No a pak se vydají do něj jako Vorlíčkův Křeček v noční košili. Béčková premisa v áčkovém provedení a za mě funguje i s tou radiací. Paralela k Robinu Hoodovi pomáhá utvářet charakter Doktora, ale dělá to šestákovým způsobem a hledat logiku ve světě, kam přiletěli, nemá smysl. Absurdnost završí poslední vystřelený šíp. A co když nikdo není sám? Co když každý má svého společníka? Co když každý někdy v životě zažije tu samou noční můru? Listen je hluboká, dojemná a děsivá studie vlastních strachů, prohlubující charaktery. Doktorovi parťáci, vykrádající nejlépe zabezpečenou banku ve vesmíru, srší originalitou a napětím. S překvapivou pointou, i když kdo zná Doktora, tak k v průběhu asi odtuší, jakým směrem to bude směřovat. Příšera nedaleko školy, kde Clara učí, je naprosto nedůležitá a na vedlejší koleji. Slouží jen jako prostředek pro vývoj postav (což dělá dobře, ale stejně lacině jako dinosaurus s robotem). Nápad s vejcem se mi moc líbil, i když nevysvětlené změny gravitace jsou WTF. Zákon zachování energie nic? Epizoda otevírá hluboké myšlenky. Mohli tam i zmínit, jak důležitý je Měsíc pro život na Zemi a stabilitu počasí. U vražd v Orient Expressu mě zklamala rychle odbytá pointa, ke které nic nesměřovalo. Ale je zajímavé sledovat jak 12. Doktor přistupuje k zachraňování lidí a sledování toho jak umírají. Invaze nepochopitelných 2D mimozemšťanů, zmenšující se TARDIS a Doktorka mě bavili hodně. Ale díl se stromy byl jeden z nejdivnějších a nejslabších. Což zachraňuje skvělý závěrečný dvojdíl s posmrtnými životy, i když nechápu, jak to bude s těmi Pinkovými potomky. ⤷ Last Christmas () (méně) (více)

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Temný případ nabírá posily

Temný případ nabírá posily

24.09.2022

Jedna z hlavních tváří seriálu Deadwood John Hawkes, bývalá hvězda seriálu Doctor Who Christopher Eccleston a nesnesitelná teta z Harryho Pottera herečka Fiona Shaw se nově připojují k obsazení… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Reklama

Reklama