Reklama

Reklama

Pán času

(seriál)
  • Velká Británie Doctor Who
Trailer
Velká Británie, (2005–2024), 155 h 17 min (Minutáž: 42–88 min)

Režie:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (více)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill, Catherine Tate (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích. Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří. (P. J. D.)

(více)

Diskuze

Uživatel TeraBum smazal svůj příspěvek.

Cerechtan

Cerechtan (hodnocení, recenze)

Já asi čekal celkově něco lepšího. Samozřejmě jsem nepočítal s tím, že by tento díl překonal The Day of the Doctor, takže moje očekávání nebyla přemrštěná, ale stejně tam nějaká byla. Mám z toho takové rozporuplné pocity. Každopádně Mattův proslov těsně před regenerací (o tom, jak se měníme během života) byl perfektní (+ pár dalších momentů bylo fajn).

na příspěvěk reagoval TeraBum

warha

warha (hodnocení, recenze)

čekal jsem nějakou "kulervoucí" scénu s všemožnými efekty, když se začal měnit :(

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

výborne, ešteže sa všetko objasnilo a teraz je mi to úúúúúúúúúplne jasné!!!! .....

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

TeraBum

strašně dlouho jim trvá, než vysvětlí nějaký problém, který zrovna zmínili... vysvětlilo se vůbec, proč vlastně Amy neznala Daleky?

na příspěvěk reagoval dragon94

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

jh666

Parádní sestřih, který mi v tom udělal ještě větší bordel :D Já mám vůbec v celé mytologii 11 chaos, v určité chvíli jsem to prostě vzdala a každou informaci přijmala s pokyvováním hlavy :D

na příspěvěk reagoval Asmodin

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Klasické prokletí všech "kultů", které mají k sobě nabaleny nikoli fanoušky, ale fanatiky. Moffat v "podřadném" rádiu něco mezi řečí prohodí a na netu se snese smršť... Ono je to ve výsledku stejně jedno;ˇať by již problém s poslední (re)inkarnací nastal tuto zimu či až příště po Capaldim, tak asi nikdo nepochybuje, že schůdnou cestu jak z toho ven najdou a konec rozhodně nehrozí. A jestli to udělají skrze alternativní vesmír, změnu nějakého pravidla či jinou ochcávku je v zásadě celkem jedno, ne? ,-)

na příspěvěk reagoval Beckett51, TeraBum

matolas

matolas (hodnocení, recenze)

Asmodin

Oni si to vyriešia až na konci série :D :). Treba sledovať všetky epizódy, v tom je 6. séria dosť iná, že v každej epke je kúsok "skladanky" do celkového príbehu :).

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

matolas

no když jsem viděla následující díl, tak jsem si myslela, že už se tím nebudou zabývat, dobrá, tedy raději to nechci vědět :o)

na příspěvěk reagoval matolas

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

TeraBum

Co ta holka v Den na měsíci? (Dneska to dávali.) Ta má být ten zastřelený doktor, takže zůstane jenom ten pravý, a kosmonaut byla Amy? Sakra, tohle je jedinej seriál, kde musím takhle šíleně přemýšlet. Nebo jsem se spíš do toho ukrutně zapletla.

na příspěvěk reagoval matolas

erased

erased (hodnocení, recenze)

Beckett51

stará zpráva a souhlasim spíš s horním komenářem na edně: metakrize se logicky počítat má, ale bylo to Daviesovo zbytečný plýtvání, který teď Moffatovy nahrálo akorát na ruku.
Ostatně kvůli tomuto se na Vánoční speciál těším ještě víc než na padesátku: jestli má doktor umřít, asi to nebude nic pěknýho (a nevypadá na to ani tento poster, i když moc neveřim že je origo)

Laury

Laury (hodnocení, recenze)

Hmm škoda to nemám.Tak že nemužu koukat.Ale děkují za odpověd.

na příspěvěk reagoval jh666

Laury

Laury (hodnocení, recenze)

Můžu se zeptat kde to budou dávat.Taky jsem na to hrozně zvědavá.Dík

na příspěvěk reagoval jh666

erased

erased (hodnocení, recenze)

jh666

trailerům se vyhýbám, ale dočkat se taky nemůžu :) jenom škoda že na capaldiho outfit si asi stejně budem muset počkat až do dalšího podzimu 

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Temný případ nabírá posily

Temný případ nabírá posily

24.09.2022

Jedna z hlavních tváří seriálu Deadwood John Hawkes, bývalá hvězda seriálu Doctor Who Christopher Eccleston a nesnesitelná teta z Harryho Pottera herečka Fiona Shaw se nově připojují k obsazení… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Reklama

Reklama