Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zbytečný romantický cajdák pro pubošky, kostrbatě kopírující šablonu svého úspěšného předchůdce - pět rozdílů by se hledalo obtížně. Tak například neotesaného hokejistu nahradil "okouzlující" plážový playboy a zranění si přivodí ona, nikoliv on. Vzájemné jiskření nulové, žádný šmrnc. Jinak mustr zůstává totožný, akorát jaksi lacinější: co jiní tvrdě trénují od útlého dětství, v tom online bruslař dosáhne mistrovství během několika měsíců a hádejte, jestli "má mě rád, nemá mě rád" a jestli tu olympiádu vyhrají... máte jeden pokus, víc jich potřebovat nebudete. První díl mám docela ráda, ale tohle si cestičku k mé aortě neprobruslilo, už od úvodu to byl jeden řiťberger za druhým. 41% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch dramatických pokusů, tak byc tuhle slaďounkou ptákovinu hodnotil líp. Dvojice složná z krasobruslařky a skejťáka mi přišla hodně fajnová a dokonce i zábavná. Až miani nevadila ta spousta hovadin, která děj provázela. Jenže jakýkoliv pokus o dráma měl za následek bouřlivý smích. Smích nad stupiditou tvůrců a jejich snahou dodržet za každou cenu škatulku žánru. Děsně předvídatelné a přitom vůbec být nemuselo. Ty postavy to nepotřebovaly a vystačily by si klidně samy. ()

Reklama

Lolita 

všechny recenze uživatele

příliš mnoho zvratů, trapné dialogy, překombinované a prostě divné. A to mi na začátku ta drzá uječená vochechule byla i sympatická chvílema. Jinak si tam každej dělá co chce, jak chce, řikaj se tam hluboký životní moudra který tam každej vždycky vychrlí když to nikdo "opravdu nečeká" s takovým výrazem, jako kdyby usilovně svíral řitní otvor, aby mu něco nevylítlo nechtěně ven. A věty typu Musíš najít sama sebe. Musíš si ujasnit, jestli ho miluješ nebo ne. Musíš si ujasnit co chceš., jsou fakt megavoriginální. A nakonec: hele ale v tuhle dobu nechodí pokojová služba, to musela bejt Jackie která mi přišla říct že mě miluje! tys mi lhala, táhni děvko, nechci tě vidět nikdy! Vodbruslim, hodim hustou figuru, mám zlato, ďeuče a konec zvonec. Jouviny jouviny. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy se sami za sebe stydíte. Tohle pochybné dílko je nepochybný kýč. Vtíravý soundtrack, kotrmelcové nevěrohodné zvraty, scénář šitý v poklusu na koleně. nutno zapomenout, že se jedná o volný sequel ke klasickému Ledovému ostří. Souboj vkus versus krasobruslení prostě v tomhle případě vyhrál trojitý rittberger. Ačkoli kterákoli Plushenkova či Lambielova volná jízda by tenhle film zašlapala hluboko do země. Konec omluvy za guilty pleasure. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

První díl Ledového ostří už se stal kultem. Leckdo by řekl, že se mělo zůstat u jedničky a další díly nepřidávat. Ale jak už to bývá, to co má úspěch, se v drtivé většině případů stejně jednou dočká pokračování. Byl jsem skeptický a připravoval se na nejhorší. O to víc jsem koukal, co mi bylo naservírováno. Ano, je to hodně podobné, což tu hodně lidí kritizuje. A co? Já jsem si rád zopakoval podobný příběh a vrátil se na ledovou plochu i do prostředí olympijských her. Vůbec jsem neměl pocit, že jde o nějaký film přiživující se na slavnější verzi. Možná bych zůstal i u plného počtu, ale rád bych oddělil hodnocení mezi prvním dílem, který je přecijen výš. Všiml jsem si, že existuje i trojka a čtyřka. No, procenta hodnotících jdou hodně dolů, ale minimálně ze zvědavosti se na to budu muset podívat. Tohle prostředí je prostě moje.. 65% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)
  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)

Reklama

Reklama