Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

mazic 

všechny recenze uživatele

Je depresivní koukat na většinu z nás i v tlevizi, proto to nízké hodnocení, jelikož jen málo z nás si řeklo, kurňa koukám na sebe a zkusím změnit svůj stereotyp........Jelikož mě tento problém, momentálně, netíží, celkem jsem se nudil při koukání na tento film...... Mohl jsem se na něj kouknout z okna a u většiny v okolí bych našel to samé........ A jinak nedoporučuji koukat s někým, kdo má depresi... Mohli byste jí z něho dostat taky :-) dvě hvězdy za herce........ ()

Adush93 

všechny recenze uživatele

Docela obyčejný námět, profláklé obsazení a velmi, velmi špatné zpracování. Naprosto bych vypustila komediální žánr, nesympatické a nervy drásající zaměstnance obchoďáku, přizvala dobrého hudebníka pro soundtrack a mohlo by z toho být slušné drama. Vlastně jsem s hlavní hrdinkou soucítila, fandila jí. Takže Jennifer Aniston se tu vůbec neukázala ve špatném světle. Dokázala, že umí hrát i vážnější role, než potrefenou Rachel. A Jake Gyllenhaal byl skvělý. Ty role psychicky narušených mladíků mu prostě sedí. ()

Reklama

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Pro mě povinnost dát 5*.Dva z mých nejoblíbenějších herců předvádějí herecký koncert.Jennifer jsem viděl poprvé mimo komediální žánr a uvěřil jsem ji všechno.Její frustraci z práce,nechut´ k manželovi,ale chápal jsem i závěrečná rozhodnutí,které musela udělat.Jake je podle mě jedním z největších talentů,který se začíná stále více prosazovat a právem protože je fakt dobrej.Velmi vydařené,sladké,milostné drama(a to tomuto druhu filmů moc nefandím) za 80% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hodná holka mohla být mnohem lepším filmem. Přišlo mi to celé příliš mdlé, bez šťávy. Snímek s psychologickou podstatou a zajímavým příběhem postrádal nějaké grády. Něco, co by ho povzneslo na vyšší, záživnější úroveň. Takto zůstalo jen, sice u příjemného, kvalitního, ale průměrného snímku bez výraznějších dojmů. Ale Jakeu Gyllenhaalovi a Jennifer Aniston to společně slušelo a Jakeovi, coby psychopatickému mladíkovi ještě víc:) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Třicetiletá Justine (Jennifer Aninston) hledá ve svém životě nějaký hlubší smysl - dělá prodavačku v jednom supermarketu a její manžel Billy (John C. Reilly) je typickej buran (jestli neexistuje nějaká definice buranství, tak ji klidně můžou dle Billyho napsat) - jeho jedinou náplní života je sedět před televizí se stejně buranským kámošem Bubbou, chlastat pivo a kouřit trávu (jo a občas vyrazit do práce). Není divu, že když nastoupí do supermarketu nová posila, mladý spisovatel Holden (Jake Gyllenhaal), okamžitě se do něj Justine zamiluje a prožije s ním menší románek. Ale tímto drama teprve začíná - při jedné schůzce s mladým milencem je zahlídne Billův kamarád (který toho využije k vydírání Justine), a ještě k tomu Justine zjišťuje, že je těhotná ... ale s kým? ... Dost depresivní film - hledání pomyslného dna po jednom lidském přešlapu je podpořenou skvělou Jennnifer Aniston (nebyla ona zrovna krátce po rozchodu s Pittem? Za celý film se ani jednou neusmála), které skvěle sekundovali jak John C.Reilly (fakt super role, sedět na gauči před televizí a chvilkama pronášet rádoby filozofické myšlenky) a psychopatickej Jake Gyllenhaal. Drsný ... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Holdenovo (Jake Gyllenhaal) priezvisko „Worther“, podobne ako jeho krstné meno, je literárnou narážkou. Pochádza z románu Johanna Wolfganga von Goetheho „Utrpenie mladého Werthera“, ktorý v 19. storočí zaujal publikum odcudzených mladých ľudí tak, ako v 20. storočí Salingerovo „Kto chytá v žite“. Milostný osud Wortherovej postavy je podobný tomu Wertherovmu. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy se Justine (Jennifer Aniston) vrací domů, sledují Phil (John C. Reilly) a Bubba (Tim Blake Nelson) v televizi seriál Happy Tree Friends (od r. 2006). (Avalon820)

Reklama

Reklama