Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si,že hodná holka bude další tuctová komedie s míchaná s prvky romantiky když je tam Jennifer,ale za mě jsem se tedy velmi mýlil.Film mě hodně mile překvapil.Příběh pojednává o Justine,která má ze svého života deprese (úplně jsem se v ní viděl jako by mi četla myšlenky),nebaví jí práce,manžela má za prase a celý její život nesměřuje nikam a je to jen strašný stereotyp bez špetky té jiskry,ale pak se v obchodě kde Justine pracuje jako pokladní objeví nový pracovník-mladý prodavač a zároveň samotář a podivín v jedné osobě.Justine si po chvíli k mladíkovi najde cestu a sblíží se s ním,protože cítí,že on nahlíží na svět stejně a zároveň si navzájem rozumí,ale mladík má ještě větší deprese než Justine...a do toho se ještě připlete kamarád manžela Justine,který ví o jejich vztahu...no a máte o pár zvratu postaráno.Film byl pro mě dobrý hlavně v tom,že jsem se v něm perfektně našel a zároveň nabízel pohled na obyčejný v lecčems nudný stereotyp kde i tak máme čas od času šanci změnit běh událostí a nasměrovat náš další život jinam ,jen jestli všichni máme tu odvahu....Všechny role byly zahrány perfektní a to i ty menší jako například Johna C. Reillyho.Za mě tedy celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Takový skromný film. Příběh je dobrý, hezky zamotaný. Jennifer v roli nešťastné ženy,která má nudné manželství a navíc i nudnou práci. Ale svět se jí náhle změní s příchodem nového mladšího kolegy. Film se projevuje hlavně po herecké stránce, kdy všichni herci vkládají do svých rolí maximum. Mínusem filmu je hudba. Film se mi zdál hluchý. Celkově 55% ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

"Standardní" dílo americké nezávislé tvorby přibližující obyčejné problémy obyčejných lidí amerického maloměsta. Hodná holka má své nesporné kvality, navíc mě velmi mile překvapila Jennifer Aniston, která mě snad poprvé dokázala přesvědčit o svých kvalitách a její postavu frustrované a nespokojené ženy jsem jí uvěřil. Žánrové zařazení mj. mezi komedie bych bral opravdu velmi s rezervou - jistý nadhled zde jistě je, nicméně melancholie zde má drtivou převahu. ()

Adush93 

všechny recenze uživatele

Docela obyčejný námět, profláklé obsazení a velmi, velmi špatné zpracování. Naprosto bych vypustila komediální žánr, nesympatické a nervy drásající zaměstnance obchoďáku, přizvala dobrého hudebníka pro soundtrack a mohlo by z toho být slušné drama. Vlastně jsem s hlavní hrdinkou soucítila, fandila jí. Takže Jennifer Aniston se tu vůbec neukázala ve špatném světle. Dokázala, že umí hrát i vážnější role, než potrefenou Rachel. A Jake Gyllenhaal byl skvělý. Ty role psychicky narušených mladíků mu prostě sedí. ()

Galahad 

všechny recenze uživatele

Byla to obyčejná hodná holka, ale bohužel měla velikou smůlu na lidi kolem sebe : věčně zhulený manžel, jeho věčně zhulený zakomplexovaný kamarád, potom paranoidní milenec a jeho prapodivní rodiče. Kolegové v práci : kolegyně tak zdravá, až na to umře, člen ochranky : šmírák a náboženský fanatik...Film ubíhal v ospalém tempu a i ty nejbizardnější situace byly podávány jakoby běžný standard. Trošku to připadalo ušité horkou jehlou, ale možná to byl záměr. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy se Justine (Jennifer Aniston) vrací domů, sledují Phil (John C. Reilly) a Bubba (Tim Blake Nelson) v televizi seriál Happy Tree Friends (od r. 2006). (Avalon820)
  • V čase vyjdenia filmu to bol v tom čase najoceňovanejší herecký výkon Jennifer Aniston po zaškatuľkovaní sa v Priateľoch (1994). Mnohí si mysleli, že by si dokonca mohla zabezpečiť nomináciu na Oscara, čo sa nestalo. (Arsenal83)
  • Film byl natočen za 33 dní. Během jednoho natáčecího tak bylo nafilmováno až 6 scén. (..Lucas..)

Reklama

Reklama