Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Lauri 

všechny recenze uživatele

Jako kompletní automobilový laik jsem se na tento pořad začala dívat pouze pro odreagování. To, že se z toho vyklubala prvotřídní zábava, při které pokaždé brečím smíchy, i když pomalu ani nevím, kde má auto motor, je pro mě asi jedno z největších překvapení posledních let. Největší zásluhu mají samozřejmě hlavní 3 protagonisté, kdy je velmi těžké říct, který z nich je moje osobní číslo jedna. Hammond je prostě cute, taková tichá voda, co břehy mele a já se na něj nemůžu vynadívat. May naopak lahodí mé silně sarkasticky založené duši a Clarkson, i když je arogantní jako prase, může si to v rámci možností dovolit, protože je prostě a jednoduše tahoun celého pořadu.A ty jejich speciály.. Když si vzpomenu na Most přes řeku Kwai, ještě teď mám co dělat, abych nevyprskla smíchy. Lidi, tuhle věc já prostě miluju. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá zábava, nic víc nic mín...nemám rád pořady, kde diváky tvoří zaplacený komparz, který se směje a tleská na signál zeleného světla a opravdu mě nezajímá za jak dlouho Rowan Atkinson objel okruh. A nejvíc mě dostávají ty jejich pokusy, například, že nějaké auto ujede britské armádě, která jej sestřeluje. Nejvíc mě opravdu rozesmívá ten komparz, co tam kolem nich stojí a poslouchá ty nudné rozhovory, ti, co stojí vzadu se jistě radostí mohou posrat. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách britská záležtost se skvělým britským humorem, kterej já prostě můžu. Asi bych měl důrazně upozornit, že nejsem fandou do aut a neměl bych být tudíž cílovou skupinou pro kterou je tento seriál vyráběn. Přesto si s gustem každý díl vychutnám. Jeremy, James, Richard a samozřejmě Stig... tahle parta mně baví a je jedno zda testují nová Porsche, nebo na samohybech vlastní konstrukce přejíždějí Thajsko. Top Gear je bomba a s touto bombou se s vámi loučím ... * * * * * ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ´´fenomén´´ mě úplně minul. Nevím, co je tak úžasnýho na nějakým anglánovi, ktery si vozí zadek v autech cenové kategorie od 1,5 milionu nahoru a u toho se snaží být děsně vtipný. Asi jsem divnej...nebo prostě jen nezapadám do skupiny mladých i starších chlapů, co se vyžívají v tunningu, rychlosti a co mají mokré sny, když se jim zdá o tom, že vyhráli mustanga v loterii. Tahle vášeň pro drahé kusy plechu mě fakt míjí. Mám trochu jiné hodnoty v životě, tak proto odpad. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

U tohoto pořadu se velmi liší díl od dílu a série od série. Někderým dílům bych neváhal dát pět hvězd hned, zato některé mě vůbec nebaví. Každopádně hodnocení celkově: auta v pořadu 5*, informace o nich 4*, Vtip 4*, nápaditost 4*, témata 4* hosté 3*, moderátoři 5* a kamera 5*. Hodnocení tedy strhávají pouze průměrné a podprůměrné epizody které se zde vyskytují. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • V jedné z epizod testuje Jeremy Clarkson Škodu Yeti, přičemž značku vyslovuje jako "Skouda". Vůz označil za nejuniverzálnější a nejlepší auto všech dob. (Listeroman)
  • Čtyři základní pilíře současné show vymyslel Clarkson na obědě s producentem a dlouholetým přítelem Andy Clarksonem. Jsou následující: 1) Bude obsahovat krátké a rychlé zprávy, aby se dala odbýt "důležitá, ale nudná auta" 2) Bude se točit před publikem v hangáru 3) Pořad budou uvádět pouze muži 4) "Bude to nevyvážená show. Nechceme tam žádného profesora, který bude mluvit o dopadech automobilismu na ekologii". (Ruuzha)
  • James May navzdory různým komentářům Clarksona a Hammonda není gay, od roku 2000 je ve vztahu s divadelní kritičkou Sarah Fraterovou. (jirijost)

Reklama

Reklama