Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Dát dospělým auto a hrajte si ... Samozřejmě s nadsázkou řečeno. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May mě každý týden baví na Coolu. Lepší show o autech široko daleko nenajdete. Věčné fňukání Hammonda, suverenita Clarksona a pohodový puntičkář a milovník svého piána James May. Perfektní složení. Za zmíňku stojí úžasné speciály. Kdy se tato trojka prohání po severním pólů nebo brázdí písky jižní ameriky. Nezapomenutelná byla pro mě cesta jestli se nepletu Alabamou s odvážnými nápisy na autech typu " Nascar sucks, I'm Bi. " Tento seriál mě i někdy dojme... A to v takových chvílich, kdy dorazí Jeremy se svým nákladem na střeše a Richard: "Přemýšlím, jak dlouho jsem byl na slunku... Protože vidím, a tohle se ti bude moc líbit, na střeše tvýho Camara, krávu." 85% ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ´´fenomén´´ mě úplně minul. Nevím, co je tak úžasnýho na nějakým anglánovi, ktery si vozí zadek v autech cenové kategorie od 1,5 milionu nahoru a u toho se snaží být děsně vtipný. Asi jsem divnej...nebo prostě jen nezapadám do skupiny mladých i starších chlapů, co se vyžívají v tunningu, rychlosti a co mají mokré sny, když se jim zdá o tom, že vyhráli mustanga v loterii. Tahle vášeň pro drahé kusy plechu mě fakt míjí. Mám trochu jiné hodnoty v životě, tak proto odpad. ()

Reklama

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá zábava, nic víc nic mín...nemám rád pořady, kde diváky tvoří zaplacený komparz, který se směje a tleská na signál zeleného světla a opravdu mě nezajímá za jak dlouho Rowan Atkinson objel okruh. A nejvíc mě dostávají ty jejich pokusy, například, že nějaké auto ujede britské armádě, která jej sestřeluje. Nejvíc mě opravdu rozesmívá ten komparz, co tam kolem nich stojí a poslouchá ty nudné rozhovory, ti, co stojí vzadu se jistě radostí mohou posrat. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Najlepší program zo sveta automobilizmu. Tento program Vám nedá to čo všetky jemu podobné. Nudné prečítané parametre z výroby a na konci povedia, že je to celkom dobré auto. Nie. Tento program je v tom výborný, že to dokážu podať z dobrou ľahkosťou, troškou akcie a z " britským humorom". To je na tom najlepšie. Ide o originálne podanie, ktoré nevymyslí nikto iný ako Jeremy Clarkson. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Obecenstvo musí odstát celé natáčení 60ti minutového dílu, protože nejsou zajištěna žádná místa k sezení. To je v televizních pořadech raritou. (Maulincio)
  • Při natáčení deváté série se Richard Hammond pokusil překonat nejvyšší rychlost, jaká byla dosažena na území Velké Británie. Rychlost překonal hned první jízdou, ale při druhé praskla jeho stroji pneumatika a v rychlosti okolo 450 km/h skončil zničený v kotrmelcích vedle dráhy. Hammond utrpěl poškození mozku, ze ktrerého se ale zázračně rychle vyléčil. (Wishkah)
  • V 16. sérii Richard Hammond podotkl, že by asi nikdo nechtěl vlastnit mexický vůz, protože auta by měla odrážet národní povahu. A to mexické by tedy bylo "líné, nechopné, nafoukané, tlusté a blbé". Výrokem „No vážně, dokážete si představit, že se probudíte a budete Mexičan?" popudil mexické diplomaty. (Illuminare)

Reklama

Reklama