Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

JFL 

všechny recenze uživatele

Top Gear kombinuje pečlivě konstruovanou zábavu a infotainment, přičemž usiluje o pohlcení diváka dramatičností a impresivně efektním představením aut. Spíš než k Auto moto revue má blíže k filmům Michaela Baye. Nejen že stejně jako americký Mr. Blockbuster má i britský televizní pořad aktivní spolupráci s domácí armádou, ale především spojuje schopnost transformovat "minoritně" atraktivní technofetišismus do univerzálně přístupné a divácky lákavé zábavy. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Najlepší program zo sveta automobilizmu. Tento program Vám nedá to čo všetky jemu podobné. Nudné prečítané parametre z výroby a na konci povedia, že je to celkom dobré auto. Nie. Tento program je v tom výborný, že to dokážu podať z dobrou ľahkosťou, troškou akcie a z " britským humorom". To je na tom najlepšie. Ide o originálne podanie, ktoré nevymyslí nikto iný ako Jeremy Clarkson. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Auta miluju už odmalička (rozpoznávat loga jednotlivých značek jsem uměla dřív než číst), ale vždycky byla jen "na koukání", kvůli starosti o bezpečnost mé osoby i všeho živého a neživého, co bych eventuálně mohla "potkat" na svých čtyřkolových cestách. Leč při sledování humorných chlapců z Topgýru (Richard - ňuňu, které by mi při ploužáku dosahovalo přesně.. tam kam má :Þ ), jejich veselých eskapád a hlavně toho, jak si to všechno tak pěkně užívají, mám čím dál tím větší chuť uvázat si oprátku z brzdového lanka kolem krku a vyrazit na tratě s neomezenou rychlostí... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Britský humor etc.miluji,ale tohle je u mě taková nehumorná trapárna,že to snad nemá obdoby. I když chápu,co takovou fůru lidí na tom tankuje,tak renomé tohoto laciného varieté,je pro mě záhadou kosmických rozměrů a důkazem,že ne vše britské,musí býti nutně nadprůměrné. Přesto odpad nedám,páč jsem se (zřejmě v tu dobu,kdy jsem to kdysi viděl intoxikován alkoholem),docela pobavil. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Na otázku: "Jaký je váš nejoblíbenější díl z Top Gearu?" všichni odpověděli: "Botsvanský speciál". A pro Jeremyho a Richarda ještě všechny díly, kde se James mrzačí. (Maulincio)
  • V jedné z epizod testuje Jeremy Clarkson Škodu Yeti, přičemž značku vyslovuje jako "Skouda". Vůz označil za nejuniverzálnější a nejlepší auto všech dob. (Listeroman)
  • Ve 2. epizodě 19. série zazněla v 17. minutě hlavní znělka z filmu Avengers (2012). (Nathaniell)

Reklama

Reklama