Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Ano, skeče jsou umělé, situace naaranžované, děj vyšroubovaný, ale o tom to přeci není. Kam se poděly strohé testy aut, porovnávání common rail systemu, zařízení pro spouštění studeného motoru a nebo vychvalování kapalinového chlazení s menší tepelnou setrvačností? Vše je zabaleno do testování auta v netradičních podmínkách (kolikrát vám autem probíhá banda hasičů, přistává na střeše vrtulník, apod.) takto se auto-magazín mohl více přiblížit laičtějšímu publiku a odborníkům sledování ještě více zpříjemnit. Ano, starší díly pořadu top gear taky nejsou k zahození. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pouze a jedině takhle se má dělat pořad (nejen) o autech (nejen) pro automobilové nadšence! Originální, vtipné, s neotřelým výběrem moderátorů a jasně čitelným tahem na branku. Jinými slovy: TOP GEAR má koule. P.s. a teď se zkuste podívat na Zbyňka Merunku a jeho (nechtěnou) parodii na „něco jako moderátor“. Pravda, již s pořad. číslem II, neboť (pro (ne)pamětníky), Zbyňďa to již (s podobným „úspěchem“) zkoušel i za kuchyňským pultem..... ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Legendární britská kreatura Jeremy Clarkson udělal z automoto pořadu zábavnou show, která bezpečně upoutá k obrazovce i antimotorosty, jejichž konverzace o autech končí u barvy a počtu kol. Nový formát totiž směruje náplň pořadu ze silnic a útrob motorů skrze naschvály a popichováná trojice komických individuí, příjemných výletů na zajímavá místa a realizace nejšílenějších nápadů do světa nekompromisní zábavy, která hravě zvládně naordinovat příjemný večerní zážitek napříč nejširšímu spektru diváků. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Především se nenechte zmást obalem. Nejedná se o klasický automobilový magazín, a tak vysoké hodnocení tu nerozdávají jen blázni do superrychlých aut! Jedná se o zábavnou show s hvězdnými hosty, sympatickým a hlavně vtipným triem moderátorů, kteří mají k dispozici neomezený rozpočet BBC. A tak se bez sebemenšího poklesu formy demoluje, upravuje, testuje, kritizuje a především závodí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsou auta v mém pomyslném žebříčku hodnot ani v první desítce, tak tento pořad mám moc rád. Moderátoři jsou naprosto perfektní. Srší anglickým humorem do všech stran. Jsem si jistý, že se nabaží jak lajk, tak i velký automobilový znalec. Pravidelným divákem nejsem, ale kdykoli na pořad v televizi narazím, tak je absolutně vyloučené, že bych přepnul kanál. Prezentována jsou převážně auta, která jsou pro běžného smrtelníka z kategorie nekoupitelných, ale věříte, že mi to vůbec nevadí? Pěkné 4*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • V 6. epizodě 22. série (scéna pro úvod novinek) Jeremy Clarkson chybně označí základ, na kterém je Škoda Superb postavená. Vtipně pronese, že všechny vozy Škoda až na Fábii: "Jsou v podstatě Golf." Škoda Superb je ale ve skutečnosti postavená na platformě pro VW Passat. (UncleMorty)
  • Jason Dawe byl ve druhé sezóně nového formátu nahrazen Jamesem Mayem. (Wishkah)
  • Od začátku 14. série byl Top Gear vysílán v HD. (Maulincio)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno