Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

predators 

všechny recenze uživatele

Slušné triky, zajímavé charaktery a nevyužitý potenciál. Bohužel, zklamání z tohoto mixu mnoha bojových filmů je větší, než jsem čekal. Slibný začátek a především "představovačka" hlavních hrdinů, slibovali mnohem více. Dalším slabším článkem je příběh, který nepřináší mnoho nového a pouto mezi "Romeem a Julií" mi taky nepřišlo nejsilnější. Jak již bylo zmíněno, to co drží Shinobi nad vodou, jsou bojovníci a jejich "skilly". 60% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tento japonský snímek by se dal svým základním rámcem přirovnat k filmům podobným Mortal kombat. Jenže Shinobi je mnohem inteligentnější a propracovanější, což mu jistě sluší. Skoro bych si troufl říct, že je inspirován filmy Yimou Zhanga..narozdíl od těch však oplývá fantasy prvky. Takže pokud se chcete odreagovat a nebaví vás tupý Van Damme, Shinobi je jasnou volbou. ;) ()

Reklama

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Ze Shinobi mám docela rozporuplné pocity. Filmy samotný je vizuálně a hudebně velmi zajímavý. Má i pár dokonalých momentů. Ale co mě vadilo asi nejvíc, že mi žádná z postav nestačila přirůst k srdci, ani na to ve filmu vlastně nebyl čas. I přes krátkou stopáž se místy vleče. Motivace postav mi přišla opravdu divná - v podstatě umí jen bojovat a nic víc. A o tom, proč jsou vesnice znepřátelené také nevím nic. Naštěstí konec filmu mě příjemně překvapil a zvednul hodnocení o jednu hvězdu nahoru. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem čekal o dost více než jsem dostal, značně laciná a nezajímavá akční "pohádka". Zoufale slabá úvodní zápletka, o celém příběhu se dá prohlásit to samé, pokud lze vůbec o příběhu mluvit - vlastně je to celé jen o nepříliš zajímavých soubojích a troše romantiky mezi vůdci dvou znepřátelených táborů. Aniž bych věděl kdo produkoval hudbu, poznat to nebyla potíž, ačkoli Iwashiro Tarô umí rozhodně i lepší kousky. Nakama Yukie mne vlastně ke snímku přivedla a tak trochu toho lituji - ač jsou její půvaby nesporné, průběh filmu ani herecké výkony již krok s její krásou zdaleka nedrží. 60% ()

balone 

všechny recenze uživatele

Takový Naruto v hranné podobě. Nemohl jsem čekat nejspíš něco jiného, nebylo tam zrovna nic, co by mi vzalo dech, ale stále to mělo úroveň velmi dobrého filmu. Škoda jen, že na to nebylo více peněz, některé scény by s pořádnou tehcnikou vypadaly úžasně. Doufám, že v brzké době bude zase něco s podobným tématem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama