Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Bezbřehá slátanina. Odpad jsem nedal jenom kvůli... já nevím proč. Takže ho dám. Hned na začátku ukázali, že to asi bude blbost a to se taky potvrdilo. Nechápu, proč mezi žánrem filmu není taky uvedeno sci-fi nebo fantasy, protože tam neexistuje snad jedinej člověk, co by neuměl lítat. Když si do toho ještě připočítáte tragický digitální efekty, zpracování a děj, tak z toho fakt vypadne hrozná tekutá sračka... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moj prvy Simojama Ten a hned pekna nuda. Ako pribeh odniekial zo stredovekeho Japonska je fajn, a na pozadi sa odohrava romanticky pribeh, a dalej nic. Ziadne suboje, epicky zaver, mimoriadne herecke vykony, herci neznami a dialogy su nudne a cely film tak rychlo vysumi do prazdna. A to japonsku kinematografiu /Kurosawa, Kitano, Jasudziro Ozu, Mikio Naruse, Kendzi Mizoguci/mam velmi rad. 30 % ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem čekal o dost více než jsem dostal, značně laciná a nezajímavá akční "pohádka". Zoufale slabá úvodní zápletka, o celém příběhu se dá prohlásit to samé, pokud lze vůbec o příběhu mluvit - vlastně je to celé jen o nepříliš zajímavých soubojích a troše romantiky mezi vůdci dvou znepřátelených táborů. Aniž bych věděl kdo produkoval hudbu, poznat to nebyla potíž, ačkoli Iwashiro Tarô umí rozhodně i lepší kousky. Nakama Yukie mne vlastně ke snímku přivedla a tak trochu toho lituji - ač jsou její půvaby nesporné, průběh filmu ani herecké výkony již krok s její krásou zdaleka nedrží. 60% ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

hoci niesom az taky zbehly v japonskej kinematografii, tak si vzdy raz za cas nieco od nich rad pozriem... tentokrat padla volba na stredovekych Romea a Juliu v krasnom audiovizualnom kabatiku.... co sa hereckych vykonov tyka, tak imho nic moc, ale mozno som len zvyknuty na iny styl hrania... akcne sceny boli celkom fajn, no cakal som viac... plus obcasne absurdne zabery - ako napr. jazda na koni, vyzerala ako americky western zo 60. rokov... to uz ma fakt nepotesilo...6/10 ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Asi budu sám proti proudu, ale na mě film působil více po citové stránce než po té bojové. Příběh je sice jednoduchý, ale v jednoduchosti je síla a jádrem příběhu je láska dvou vůdců znepřátelených rodů, takže v podstatě variace na Romeo a Julie. Slzička sice neukápla, ale jen těsně:-) Jinak bojové scény jsou vynikající a každý souboj jsem si opravdu užíval. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama